ŘEDITEL DIVIZE CLEANING – provoz budov - rozvoj služeb Evropa

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Běchovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro rozvoj strategie služeb a přípravu vstupu na další trhy ve střední Evropě, pro společnost, která patří do první trojky v ČR/SR v oblasti realizace, zajištění facility technických služeb v komerčních areálech, obsazujeme s výhradním zastoupení pozici: ŘEDITEL DIVIZE CLEANING – provoz budov - rozvoj služeb Evropa Náplň práce Jedná se o pozici, která bude mít vliv na novou strategii firmy, hráče ve službách na Evropské úrovni. Hlavní úkolem nyní bude převzetí existujícího a kvalitně fungujícího systému poskytovaných služeb. Povedete tým projekt manažerů, asset manažerů, celkově divizi s několika sty zaměstnanci. Klíčovými úkoly bude: převzetí systému služeb cleaning servisu, technického provozu seznámení se s podřízenými středisky v ČR a na Slovensku – přímé vedení 4 area manažerů a cca 10ti projekt managerů (péče o VIP klienty, provozy) v systému matrixového řízení přímá účast – obchodní jednání ke klíčovým klientům, nové projekty – z role ředitele divize podporujete rozjednané zakázky svých podřízených – area manažerů vyhodnocení možností pro investic, modernizace tak, aby poskytované služby cleaning, techniky si stále drželi vysokou úroveň celkové sledování nákladů, ekonomiky provozu s podporou centrálního ekonomického útvaru

Jiné výhody

Nabízíme pozici na úrovni vyššího managementu, přímý vliv na další strategii firmy. Příležitost pro kandidáty se zkušeností ze střední firmy v oboru, kteří se chtějí posunout dál, do prostředí špičky ve facility službách. Kvalitní finanční ohodnocení a technické zázemí pozice.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ/VŠ vzdělání – obchod, ekonomie, technika, služby praxe v manažerské pozici s odpovědností za chod technických služeb, rozvoj či strategii zkušenost v tzv. know how pro oblast facility, úklidově technické služby, provozy – buď na straně interní či poskytovaných služeb v této oblasti znalosti moderní techniky a nástrojů užívaných pro cleaning služby schopnost obchodního jednání na úrovni s vlastníky areálů, technickými řediteli provozu komerčních areálům, výrobních závodů apod. znalost angličtiny – výhodou – běží již projekty, máme klienty mimo rámec jen ČR zájem o další rozvojovou strategii

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services