ASISTENT/KA COUNTRY MANAGERA - zahraniční značka v ČR

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Dolní Počernice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme v dlouhodobé spolupráci pro zahraniční značku vysoce kvalitní techniky určené pro profesionály, technické provozy, stavební či technické firmy. Společnost má vlastní zastoupení v ČR a vedle centrální kanceláře má v provozu několik technicko obchodních poboček v Praze a krajských městech. Pro klíčovou pozici firmy, úzkou spolupráci a podporu country managera a činnost office koordinátora obsazujeme pozici: ASISTENT/KA COUNTRY MANAGERA - zahraniční značka v ČR Náplň práce V uvedené pozici budete především podporou pro nejvyššího ředitele zastoupení, dále provozně-technického ředitele. Převezmete aktivity koordinace kanceláře. V celkové náplni se budou objevovat činnosti: kontakt s nadřízenou skandinávskou centrálou, využijete znalost angličtiny v psané i mluvené podobě účastníte se přípravy, ale i osobně na některých obchodních schůzkách managementu můžete být podporou některým kolegům obchodníkům pro překlady, úpravu reportingu apod. zodpovídáte za zpracování interních předpisů, směrnic apod. koordinujete práci některých back office kolegů

Jiné výhody

Pozice je vhodná pro samostatnou a organizačně zdatnou osobnost. Optimální je zralost pro schopnost jednání s kolegy i dalšími partnery napříč firmou. Nabízíme zázemí přední značky v oboru profesionálních technických služeb. Kvalitní ohodnocení. Zaškolení, předání agendy zajištěno. Optimální dojezd z lokalit Praha - Černý Most, 15 min. z metra, příp. Počernice.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ/VŠ vzdělání - oblast obchodu, administrativy, ekonomika výhodou již určitá zkušenost v administrativě s komplexnějším rozsahem, střední firma či zkušenost z podpory managementu - vítána schopnost vést samostatnou agendu, zpracování smluv, dokumentace znalost angličtiny - schopnost komunikace k zahraničí, písemné přehledy příjemný projev, umět rozlišit priority ŘP - B

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services