SPECIALISTA NA VÝŽIVU ZVÍŘAT

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Vršovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha, Děčín, Liberec, Ústí nad Labem)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete být součástí zahraniční firmy, která má svou tradici již od roku 1783? Jsou to skuteční odborníci na zemědělské produkty, včetně kávy, cukru, melasy, luštěnin a obilovin. Obchodují s těmito výrobky po celém světě a prodávají je jak konečným zákazníkům do řetězců, tak i do oblasti průmyslu pro další zpracování a využití. Kromě živočišného zaměření úspěšně fungují i v oblasti rostlinné výroby: pomáhají zemědělcům pěstovat kvalitnější plodiny, ekologičtěji, a s využitím zemědělských technik, které udržují půdu produktivní pro budoucí generace. Firma má zastoupení v 60 zemích světa a zaměstnává cca 7 000 pracovníků. Pro naši pobočku v ČR hledáme posilu se zaměřením na výživu zvířat. Jak bude vypadat Váš týden? - Jste hodně na cestách, ale máte možnost využít zázemí v Děčíně či formou home office. - Vašimi partnery na druhé straně budou farmáři, zástupci zemědělských podniků, zootechnici. - Díky svému vzdělání a zaškolení, které Vám firma poskytne, budete fungovat zároveň i jako poradce pro výživu zvířat, řešíte jejich praktické potřeby. - Prezentujete produkty firmy a skutečně odborně přistupujete k požadavkům zákazníka. - A protože jste obchodník, nepoléháte se jen na již vytvořené kontakty, ale máte oči otevřené a sám si rozšiřujete síť svých zákazníků. - Jako zástupce firmy se bude účastnit na různých odborných seminářích, konferencích, prezentacích, a to nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Jiné výhody

A co Vám nabízíme? - možnost home office - služební vůz, notebook, telefon - odpovídající platové ohodnocení - možnost podílet se na rozvoji prodeje zajímavých produktů - mzdu od 37 000 Kč výše, šikovné lidi rádi zaplatíme a vytvoříme jim motivační podmínky Tak co? Už neváhej a přijď se podívat mezi nás :).

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Očekáváme od Vás: - SŠ nebo VŠ zemědělského směru – obory spojené s výživou zvířat (jen láska k zvířatům nám nestačí, hledáme skutečně odborníky) - předchozí zkušenost na pozici zootechnik či prodejce krmiv pro zvířata jsou velkou výhodou, znáte problémy a situaci přímo od zdroje - protože budete jezdit do zahraničí na veletrhy a budete komunikovat i s mateřskou firmou v Holandsku, očekáváme alespoň konverzační znalost anglického jazyka. - řidičský průkaz skupiny B - bydliště Čechy - a zejména jsme tým pohodových a činorodých lidí, kteří jsou nadšenci do svého oboru. Abys mezi nás zapadl/a, očekáváme podobně naladěného kolegu/ni

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services