PROGRAMÁTOR PLC/OŽIVOVAČ

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Česká Lípa (informace o místu práce: Česká Lípa)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Náš klient je dynamicky se rozvíjející ryze česká společnost, která usiluje o to, aby se každý u nich cítil dobře a měl možnost plně využít svých zkušeností a praxe. Na oplátku nabízí svým zaměstnancům velmi moderní pracovní prostředí, širokou škálu benefitů, šanci setkat se s technologickými novinkami a samozřejmě možnost profesního rozvoje v rámci celé firmy. Jste zapálený do programování? Říká Vám něco TIA portál nebo Siemens Simatic? Přidejte se k nám! Co u nás budete dělat? - Budete vybírat vhodné komponenty pro dané zařízení a navrhovat řešení programu ve spolupráci s konstrukčním oddělením. - Tvořit vizualizace, sbírat data a SW k navrženým zařízením (Simatic, Allan Bradley, Bosh……). - Tvořit dokumentace k zakázce a aktualizovat je na základě pozdějších změn v procesu výroby a montáže. - Spolupracovat s týmem v průběhu realizace. - Budete zodpovědný za testovací proces ve výrobě. - Předávat podklady k vytvoření manuálů pro obsluhu zařízení, případně budete školit zástupce zákazníka v obsluze stroje. Zaujala Vás naše nabídka a splňujete podmínky? Tak neváhejte a ozvěte se nám a my se zase na oplátku ozveme Vám.

Jiné výhody

- Perspektivní a zajímavou práci ve stabilní, energické české společnosti. - Motivující finanční ohodnocení vyplácené v garantovaném termínu. - Systém talentmanagementu, který Vám umožní se rozvíjet jak profesně, tak osobně. - Kontakt s nejnovějšími technologickými novinkami - Pravidelnou zpětnou vazbu od nadřízeného. - Širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (příspěvek na penzijní připojištění, dotované firemní akce, pastelkovné, příspěvek na dětskou rekreaci, společné páteční snídaně a mnoho dalších).

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Znalost TIA Portla V13 – V15 a Simatic Manager, komponentů Siemens a Eplan Electric P8 (základní orientace ve výkresu). - Základní znalost některého z databázových systémů (MySql, MSSql). - Základní znalost alespoň některého skriptovacího jazyka (javaScript, VBScript, ….) - Ovládání PC a kancelářských balíků na nadstandardní úrovní. - Základní znalost SCADA systémů. - Znalost angličtiny - psané a mluvené slovo na úrovni „domluvím se a rozumíme si“ (např. při jednání s technickou podporou, zákazníky, dodavateli apod..). - Výhodou je znalost robotů a jejich ovládání (Fanuc, Omron, ABB, …) a zkušenosti se servo pohony a krokové pohony (Festo, SMC, ...).

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services