Programátor junior

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Přerov (informace o místu práce: Přerov)

Mzda: 30000 - 40000 Kč za měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Do mladého týmu bezva lidí hledáme kolegy programátory či kolegyně programátorky! Naučíš se "mluvit" interním programovacím jazykem IS Karat a pracovat ve vlastním vývojovém prostředí. Pomůžeš přizpůsobovat náš systém přáním zákazníka a na cestách za klienty poznáš krásy České republiky

Jiné výhody

Nabízíme:
Tvým druhým domovem bude příjemné pracovní prostředí v Přerově. Budeš součástí týmu, který pracuje na zajímavých projektech pro významné klienty. Své kolegy podporujeme v odborném růstu a kreativním přístupu k práci. Chápeme, že ideální ráno vypadá pro každého jinak. Díky pružné pracovní době si užiješ své ranní rituály a do práce dorazíš v dobré náladě :) Bez telefonu se dnes nikdo neobejde. Abys mohl zůstat v kontaktu se všemi, se kterými potřebuješ, máme zvýhodněný tarif pro zaměstnance a jejich nejbližší. O firemní laptop a další příslušenství se Ti postará tým specialistů, takže se můžeš bez rozptylování rovnou pustit do práce. Potkáváme se i mimo kanceláře na akcích jako je vánoční večírek, firemní rodinný den nebo třeba setkání s deskovými hrami, kytarou a ping-pongem. Sport obecně má u nás zelenou a je podporován, ať jde o lyžování, běh nebo cyklistiku. A je toho ještě více...

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Vzdělání:
Hledáme vysokoškoláka s ukončeným studiem oboru informatika. Můžeš být i absolvent bez praxe, student závěrečného ročníku nebo student dálkového studia.
Praxe:
Máš praxi jako programátor IT, v oboru informačních systémů nebo projektového řízení? Výborně, u nás se Ti to bude určitě hodit :) Zatím jsi žádnou praxi nezískal? Nám to nevadí - pokud chceš, dáme Ti příležitost se rozvíjet a učit se na skutečných zakázkách s podporou týmu.
Jazykové znalosti:
Pro práci u nás si budeš potřebovat občas přečíst odborný text v angličtině. Znalost práce na PC: Měl bys být doma v oblasti relačních databází, znát jazyk SQL a ovládat obecné programovací techniky. Výhodou je, pokud znáš databázový server MS SQL. Požadované znalosti a dovednosti: Řidičský průkaz skupiny B se bude hodit.
Osobnostní požadavky:
Zapadneš mezi nás, pokud jsi spolehlivý, zodpovědný, pracovitý, zvládáš pracovat samostatně a přitom jsi týmový hráč. Pokud Tě baví učit se a jsi ochoten naučit se náš programovací jazyk, je Ti vlastní kritické a analytické myšlení, zvládáš komunikovat s lidmi v týmu, jsi náš člověk!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services