BANKÉŘ - Děčín

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Děčín (informace o místu práce: Děčín)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme nejlepší a klientsky nejpřívětivější banka roku 2016 v České republice, přidejte se k nám! Bankéř je tváří naší banky, má klíčový podíl na jejím úspěchu a je velmi důležitou součástí týmu. Na pobočku v Děčíně hledáme spolehlivého kolegu s chutí obchodovat a vybírat pro naše klienty ta nejlepší finanční řešení. K činnosti bankéře náleží také zajišťování hotovostních, směnárenských a dalších servisních činností. Raiffeisenbank roste – růst může i vaše kariéra! Co budete na této pozici dělat? V prvních měsících bude vaším hlavním úkolem: *Absolvovat intenzivní 2 týdenní trénink a certifikaci ČNB pro vykonávání pokladní činnosti *Perfektně poznat klíčové parametry bankovních produktů *Zvládnout pokladní, směnárenskou činnost a obsluhu bankovních systémů *Získávat nové klienty a nabízet další produkty stávajícím klientům *Plnit stanovený plán prodeje bankovních produktů *Zajistit precizní a spolehlivý servis pro klienty a budovat výbornou klientskou zkušenost s bankou

Jiné výhody

*Máte možnost výrazně ovlivnit výši výdělku, zaleží na vás, jak budete aktivní *Perfektně vás zaškolíme, naše školení si chválí jak bankovní začátečníci, tak zkušení odborníci *Skvělou příležitost pro růst, máme propracovaný kariérový systém a mnoho našich ředitelů začínalo v bance od píky *Máte příležitost stát se členem prima týmu - dobré mezilidské vztahy a důvěra – to jsou oblasti, které si naši zaměstnanci pochvalují

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Naše představa o kandidátovi: *Zájem o oblast bankovnictví a financí, důležité je nadšení pro tento obor *Velmi dobré komunikační dovednosti a příjemné vystupování, klient je rád ve vaší péči *Proaktivita a obchodní dovednosti vám pomohou plnit cíle *SŠ/VŠ vzdělání nejlépe ekonomického směru (ale může být i jiná škola, chápeme, že na základní škole často člověk neví, čím bude chtít být) Pokud toto všechno máte, nebojte se přihlásit, my vás už zbytek naučíme.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services