Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Společnost JLV, a.s. je se svými dceřinými společnostmi BK Team, a.s. a JP Servis, a.s. největším poskytovatelem gastronomických a retailových služeb pro zákazníky na cestách. V současnosti zastřešuje 12 značek, mezi kterými jsou i mezinárodní řetězce.
Ve svých provozovnách a obchodních jednotkách s více než 600 zaměstnanci obslouží každý den až 30 000 zákazníků. JLV je držitelem certifikovaného systému jakosti a kvality ISO 22 000 a certifikovaného systému kritických bodů HACCP. Dále je členem mezinárodního sdružení IRCG (International Rail Catering Group) sdružující nejvýznamnější cateringové organizace poskytující služby na železnici.
V rámci dalšího rozvoje hledá vhodného uchazeče na pozici:
Vedoucí výroby teplých a studených pokrmů
Hlavní úlohou a cílem vedoucího výroby je komplexní řízení výroby teplé a studené kuchyně. Řízení procesů vývoje produktů, tvorby technických a technologických procesů. Sledování a zavádění trendů z oboru, inovace produktů a vytváření produktových řad. Hlavní kompetence jsou: gastronomie, legislativa, personalistika, cenotvorba, provozní ekonomika, kvalita a strategie.
Klíčové odpovědnosti:
- Provozní řízení výrobních středisek
- Vývoj nových výrobků
- Vedení a motivace týmu
- Efektivita výrobních procesů
- Dodržování správné výrobní praxe
- Kvalita finální produkce
- Odpovědnost za dosažení stanovených ekonomických ukazatelů
Jiné výhody
- Mzdu odpovídající vysoké míře odpovědnosti (dle dosažené praxe)
- Zázemí velké stabilní české společnosti
- Atraktivní, zajímavou a různorodou práci
- Dynamické prostředí
- Motivační benefity – 13. a 14. mzda, dovolená 5 týdnů, penzijní připojištění, mobilní telefon