SALES REPRESENTATIVE PRO SMITIO

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Na trhu v IT chybí cca 20 000 lidí a firmy jsou zoufalé z toho, jak je najít. A protože nechceme být jenom součástí problému, tak jsme vymysleli nové řešení a hledáme někoho, kdo nám ho pomůže dostat do světa. Nejsme žádní hlavolovci! Vyvinuli jsme kariérní platformu, kde si lidi z IT mohou vybrat projekt, na kterém chtějí dělat, podle technologií, platu a napřímo se spojit s vedoucím, který má daný projekt na starosti. Žene nás myšlenka, že trh práce může fungovat efektivněji, rychleji, že každý může najít svůj správný „match“ a do 30 minut se spojit přímo se svým budoucím vedoucím bez ohledu na to, kde se nachází. Ano, máme globální ambice, protože řešíme globální problém. * vyhledávání a oslovování potenciálních klientů (přes telefon, email, osobní nebo video schůzky, social selling, networking - jak klienty získáš je na tobě) * zlepšování obchodního procesu a postupů * spolupráce na vylepšování smitia jako takového Co budeš prodávat? * Kariérní službu smitio, ve které se společnosti prezentují IT specialistům a nabírají nové lidi do svých týmů. Komu budeš prodávat? * IT společnostem na českém a evropském trhu.

Jiné výhody

Co za to? * Práce na IČ * Systém provizí odměňování, kde není stanovená horní hranice * Volná pracovní doba * Neformální pracovní prostředí a pracovní svobodu * Příležitost pomoci vybudovat z nadějného projektu důležitého hráče na trhu * Pracovní telefon, notebook a moderní CRM systém Jak tě podpoříme? * Máme databázi klientů, se kterou můžeš začít * Povede tě zkušený senior sales manager * Běží marketingová podpora prodeje, která ti ulehčí práci Chceš nám pomoct posunout projekt dál, rozběhnout skutečný business a díky tomu si i nadstandardně vydělat? Pokud ano, pošli životopis nebo LinkedIn profil.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Jak si tě představujeme? * Rád/a se bavíš s lidmi * Miluješ vyjednávání * Jsi orientovaný na cíl a motivuje tě nacházet různé způsoby, jak jich dosáhnout * Umíš kultivovaně komunikovat mailem, telefonicky i osobně

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Management

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services