Pracovník v kanceláři - bez praxe - NÁSTUP IHNED

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Nusle (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 25 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jaké to je mít zaměstnání, do kterého se těšíte? Kde máte kolegy, se kterými si rozumíte, vzájemně posouváte své hranice a po práci spolu zajdete i do baru? Zaměstnání, kde Vám nabídnou stabilitu, rozmanitost a zároveň prostor pro Vaši vlastní invenci? Kde na Vás nahlížejí jako na osobnost, považují si Vaší práce a prosazují Vaši kariéru na úkor svých potřeb? Říkáte, že takové zaměstnání neznáte? Možná proto, že ještě nepracujete s námi! Především budete komunikovat s lidmi. Nehledáme stydlivé „strašpytle“, kteří se bojí argumentovat. Každý den se budete věnovat našim stávajícím i novým klientům a poskytovat jim plnou podporu při zprostředkování obchodu na tuzemských i zahraničních trzích. Nejedná se o žádný aktivní prodej a podobné nesmysly, Vaším úkolem je klienta informovat o jeho možnostech a pomoci mu zvolit správně. O všech svých aktivitách povedete pravidelný report, který na konci měsíce zhodnotí Váš nadřízený. U nás se pílí a cílevědomostí vypracujete nejen k astronomickým částkám na výplatní pásce, ale hlavně tak nastartujete svou kariéru v oblasti obchodu.

Jiné výhody

Především příjemný dynamický kolektiv mladých lidí, kteří vědí, co chtějí, a jak na sobě pracovat, a zázemí jedné z největších společností v oblasti zprostředkování v ČR. Nabízíme Vám zajímavou, různorodou a samostatnou práci na hlavní pracovní poměr s významnou možností kariérního růstu ve firmě, která ví, že zaměstnanci jsou její největší hodnotou, a podle toho si jich také váží. Lenochům u nás pšenka nepokvete. Neslibujeme horentní sumy hned po prvním měsíci práce. Žádný učený z nebe nespadl, a my Vám proto poskytneme veškerou podporu a zaškolení, možnost profesního vzdělávání a prostor pro stálé zlepšování. Snahu a cílevědomost umíme ocenit. Čeká Vás nadstandardní platové ohodnocení rozdělené na pevnou a pohyblivou složku v rozmezí 45 – 80 000 korun přímo úměrné Vaší aktivitě a odvedené práci.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Práce u nás vyžaduje určitou úroveň vzdělání, musíte mít proto ukončené studium na Střední škole nebo Středním odborném učilišti. Nutný je též čistý trestní rejstřík a alespoň základní znalost práce na PC. Nehledáme šroubované „panáky“, hledáme spolehlivé a loajální kolegy, kteří jsou si vědomi odpovědnosti vůči firmě. Hledáme týmové hráče, parťáky, kteří jsou v kolektivu lidí jako ryba ve vodě. Stojíme o stabilní a dlouhodobou spolupráci. Pokud bude vše klapat a budete mít zájem o profesní a kariérní růst v rámci firmy, bude to pro nás (i pro Vás) velkou výhodou!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services