FINANCIAL SPECIALIST - RISK ANALÝZY- posouzení EPC projektů, návratnost investic

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Běchovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro větší společnost, patřící do evropské skupiny, značku v oblasti energetiky, plynárenství a dalších typů zdrojů a služeb, pro činnosti spojené s přehledy a finančními podklady v úzké spolupráci s top managementem, obsazujeme odbornou pozici: FINANCIAL SPECIALIST - RISK ANALÝZY- posouzení EPC projektů, hodnocení návratnosti investic Pozice je v úzké spolupráci s finančním ředitele, představenstvem i dalšími články skupiny. Budete součástí odborného fnančně treasury specializovaného oddělení. Jste v roli specialisty, senior specialisty s důrazem na analytickou náplň. Klíčovým je vyhodnocení nejvhodnějších nástrojů pro financování nové výstavby technologických provozů firmy. Podílíte se na jednání k reitingu. Dále budou součástí: úkoly napojené na strategii dalšího rozvoje firmy, především v nových projektech typu velkých investičních technologických celků, případně varianty alternativních typů technologií jste "finančně kontrolinkovým" dohledem při výběrových řízeních a jednáních s různorodým typem partnerů důležitý je vlastní podíl pro návrh variant financování - účast pro jednání s českými i zahraničními spoluinvestory práce v oblasti úrokových rizik, pravidelné aktualizace v ratingu práce na komplexních přehledech finančního zdraví a finančního života firmy

Jiné výhody

Nabízíme práci pro značku s jasným postavením v segmentu - těžší průmysl, energetika. Spolupráce, účast v jednání na úrovni managementu. Pozice je vhodná pro junior kandidáty případně kandidáty se zkušeností. Následně prostor pro další rozvoj. Příležitost k jednání na mezinárodní úrovni. Využití oblasti k IFRS. Kanceláře s výbornou dostupností, širší centrum Prahy.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
VŠ vzdělání - ekonomie, finance či technicko-ekonomické zaměření zkušenost a zájem pro analytickou práci uvítáme znalosti či zkušenost pro oblast rizik, investice, financování a to buď na straně investora, realizace či na straně banky, poskytovatele využití orientace úvěrových znalostí zájem o finanční pozici na straně technické firmy schopnost jednání k bankám a dalším partnerům aktivní angličtina

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services