OFFICE KOORDINÁTOR - PROJEKTY - textová dokumentace

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Běchovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme v roli výhradního partnera pro našeho klienta, společnost specializující se na oblast technických konzultací, poradenství k legislativě pro různorodé technické obory. Pro úsek se specializací na stavební oblast, konzultace k pravidlům pro výstavbu různých typů staveb - kancelářských i tzv. technických typů staveb, pro koordinačně podpůrnou práci, obsazujeme, hledáme novou kolegyni či kolegu pro pozici: OFFICE KOORDINÁTOR - PROJEKTY - textová dokumentace, koordinace členů projektů a externích partnerů Uvedená pozice bude různorodějšího charakteru s vlastní odpovědností, samostatnou náplní. Budete úzce komunikovat a spolupracovat s ředitelem projektového útvaru. Další úzká spolupráce bude s menším týmem interních senior technických specialistů, projektových členů a také s určitým počtem externích spolupracovníků z řad expertů ve stavebních technologiích, projekt manažerů apod. Důležitou součástí práce bude zejména: - organizační koordinace podkladů od různých partnerů, sledování časové osy v jednotlivých projektových týmem - jste tzv. styčným důstojníkem, u kterého se sbíhají podklady k projektům, komentáře, připomínkování odborné stránky návrhů, sledování novinek v legislativě - samostatná práce při vyhledání rešerší, odborně zaměřených článků k tématům a to se zdroji z EU či jiných vyspělých zemí - příležitostné překlady či úpravy textů - podklady pro prezentace či jednání, postupně i vlastní účast na jednáních s odborníky z komerční oblasti (stavebnictví) či odborné schůzky se specialisty z ministerstva - po zapracování v případě zájmu možnost i účasti na některých projektech v zahraničí např. Bruselu

Jiné výhody

Práce pro zavedenou společnost, jejíž odborné zaměření je napojené na odbornost v ČR i formou zahraničních spoluprací. Pozice dává příležitost pro další rozvoj, protože se počítá s dalším rozvojem útvaru. Práce na dobu neurčitou, systém zajímavých výhod, jasná podpora vzdělávání, rozvoje. Lokalita širší centrum - blízké dopravě na metru.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ příp. VŠ vzdělání, technický či ekonomický obor praxe v oblasti administrativní či odborné práce v technicky zaměřené společnosti či oblasti projektů či dotací pro stavební oblast apod. jsou výhodou zkušenost ve zpracování textů, práce s dokumentací znalost angličtiny - schopnost vyhledání informací v různých zdrojích, komunikativně velmi dobrá znalost českého jazyka pečlivost, zájem o spolupráci v týmu odborníků i schopnost samostatné práce

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services