Architekti, specialisté v oblasti územního plánování, návrháři a příbuzní pracovníci - Vedoucí odboru územního plánování a stavebního řádu

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Architekti, specialisté v oblasti územního plánování, návrháři a příbuzní pracovníci

Místo práce: Moravskoslezský kraj, krajský úřad, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 24020 - 36110 Kč

Nástup od: 1. 12. 2018

Poznámka: Pracoviště: Krajský úřad v Ostravě - Moravskoslezský kraj Kontakt: výběrové řízení - oznámení o výběrovém řízení je na adrese www.msk.cz v sekci volná místa Přihlášku do výběrového řízení a uvedené materiály je nutné doručit na podatelnu krajského úřadu do 30. 11. 2018 na adresu: MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor kancelář ředitele krajského úřadu, oddělení personální, 28. října 117, 702 18 Ostrava v zalepené obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - neotvírat, s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny. Termín rozhovorů s vybranými uchazeči a časový harmonogram budou uvedeny v pozvánce nebo oznámeny přes e-mail. VŠ magisterské - zaměření právní, stavební nebo architektonické. Praxe v oblasti územního plánování nebo stavebního řádu minimálně 5 let, výhodou praxe v oboru ve veřejné správě. Manažerské zkušenosti s řízením kolektivu výhodou. Znalosti následujících předpisů: zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a prováděcích vyhlášek; zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů; zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů; zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů. Vysoká úroveň vystupování, ústního a písemného projevu. Vysoké pracovní nasazení, flexibilita, schopnost analyticky a koncepčně myslet. Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Internet). Výhodou znalost práce s GINIS a zkouška zvláštní odborné způsobilosti, řidičský průkaz skupiny B k řízení referentského motorového vozidla při pracovních cestách. Znalost anglického jazyka na úrovni B1. Požadované doklady: a) Profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností, b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, c) ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, d) osvědčení vydané MV podle § 4 odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb., e) čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb., f) přihláška.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Moravskoslezský kraj, IČO: 70890692

Kontakt
Ing. Lucie Dužíková, +420 595 622 625, lucie.duzikova@msk.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Ostrava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services