Plánovač transportu - Senior

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Náš klient je firma s opravdu zvučným světovým jménem a moc příjemnou oblastí tekutého businessu:) Do týmu zkušených logistiků se hledá německy a anglicky mluvící posila na seniorskou pozici Plánovače transportu. Čeká na Tebe opravdu multikulturní a velmi uvolněné prostředí se zkušenými kolegy, od kterých se můžeš hodně naučit o procesech ve velké nadnárodní společnosti, ale také spousta zábavy při firemních akcích, v kanceláři a při dalším rozvoji! Co na Tebe čeká: Je potřeba říct, že na Tebe nečeká jenom „nudná korporátní operativa“ ohledně plánování transportu, ale také zajímavé nové projekty, kde využiješ své zkušenosti a efektivní nápady. Nechtějí Tě tedy jenom do počtu! Naopak, budeš spolupracovat v dynamickém kolektivu, přebírat iniciativu a zodpovědnost za svojí část práce a sledovat, jak postupuješ dále. Sounds good? Čti dál nebo mi rovnou zašli Tvoje CV a já Ti o projektech řeknu víc. Co potřebuješ, aby se Ti ve firmě líbilo: - Dobrou znalost anglického a německého jazyka (nelpíme na krásném přízvuku, ale na skutečnosti, že se v businessu domluvíš) - Alespoň dva roky zkušeností v oblasti transport planning (ideálně z prostředí FMCG) - Máš rád, když můžeš ovlivňovat chod věcí, vytvářet něco z ničeho nebo zlepšovat stávající a zanechat svojí stopu - Smysl pro humor, jelikož to se v týmu bude hodit :) A co můžeš očekávat: - Už jsem to zmínila, ale pro jistotu ještě jednou: Nehledáme někoho do počtu, hledáme zkušeného profesionála s dávkou sebedůvěry a s nápady, které můžeš uplatnit v nových a zajímavých klíčových projektech společnosti - Nadnárodní prostředí se spoustou možností k růstu jak horizontálně, tak vertikálně - Motivující platové ohodnocení - Skvělý tým podobně naladěných lidí, se kterými si užiješ spoustu legrace - Moderní office s multikulturním ovzduším - Slevy na firemní výrobky, stravenky, různý příspěvky… atd. Přijď si k nám poslechnout, jestli by Ti práce a firemní prostředí sedlo a odstartuj kariéru v mezinárodní společnosti, kde zanecháš svou stopu!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services