BALENIE OVOCIA - HOLANDSKO , ODCHOD: IHNEĎ

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Mzda: 38 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pre holandského zamestnávateľa hľadáme pracovníkov a pracovníčky (ženy a páry) ktorí budú pracovať v baliacich halách, kde sa balí ovocie . Ide o najväčšieho distribútora ovocia v Holandsku. Náplňou práce bude práca na linke - balenie, triedenie a príprava na expedíciu rôznych druhov ovocia ( jablká, hrušky, drobné ovocie - jahody, maliny, a pod.) Na pracovisku je teplota cca +7 až +10 st.Celzia. Je potrebná základná znalosť anglického alebo nemeckého alebo holandského jazyka. Nepotrebujete mať žiadne predchádzajúce pracovné skúsenosti. Zamestnávateľ Vás zaučí priamo na pracovisku. Pracuje sa na ranné a poobedné zmeny. Do Holandska postačuje cestovať s občianskym preukazom, ktorý musí byť platný a nesmie byť poškodený.

Jiné výhody

Mzda je rozdelená podľa veku pracovníka: Pracovníci: -18 rokov: od 5,45 Eur brutto/hod. + príplatok 8% holiday money -19 rokov: od 5,45 Eur brutto/hod.+ príplatok 8% holiday money -20 rokov : od 6,83 Eur brutto/hod. + príplatok 8% holiday money -21 rokov : od 8,29 Eur brutto/hod. + príplatok 8% holiday money -22 rokov : od 9,69 Eur brutto/hodina + príplatok 8% holiday money -23 rokov a viac: od 10,19 Eur brutto/hodina + príplatok 8% holiday money -Mzda je vyplácaná každé štyri týždne na bankový účet zamestnanca. Pracovník dostane 13 platov počas jedného roka. Prvá výplata je v rozmedzí 4 - 6 týždňov v závislosti od príchodu pracovníka do Holandska. Pracovník má nárok na zálohu každý týždeň vo výške 50 Eur. -Pracuje sa priemerne 36 -40 hodín týždenne. Nadčasy podľa požiadaviek zamestnávateľa

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- motivácia - základná znalosť anglického alebo nemeckého alebo holandského jazyka - pracovná pozícia vhodnejšia pre ženy a páry - zodpovednosť - vodičský preukaz skupiny B výhodou

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services