OPATROVATEĽ/KA SENIOROV DO HOLANDSKA – „LIVE-IN“

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 36 091–61 870 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Primárnym zameraním je starostlivosť o seniorov v ich domácom prostredí. Medzi hlavné činnosti patrí: starostlivosť o seniora priamo u neho doma príprava jedál, podávanie liekov nákup jedla a iné bežné činnosti pomoc klientom s aktivitami vonku (sprevádzanie k lekárovi, návšteva priateľov a rodiny) práca je vhodnejšia pre ženy Naším klientom je holandská personálna spoločnosť s dlhoročným pôsobením v sfére poskytovania sociálnej a zdravotnej starostlivosti o klientov. Svoje služby ponúkajú rodinám, ktoré potrebujú zabezpečiť pre svojho blízkeho, či pre seba samého kvalitnú a kvalifikovanú starostlivosť.

Jiné výhody

Výhody pre Vás - práca na holandskú pracovnú zmluvu - motivujúce finančné ohodnotenie - mzda vyplácaná týždenne na účet - kandidát pozná profil klienta už pred príchodom do Holandska - strava a ubytovanie zadarmo („live-in“) - možnosť preplatenia cesty do/z Holandska zamestnávateľom (pri odpracovaní min. 4 týždňov súvisle) Vaša mzda - 350€ – 600€ netto/týždeň – mzda je závislá od skúseností, kvalifikácie a úrovne znalosti cudzieho jazyka.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Jazykové požiadavky - komunikatívna znalosť anglického jazyka (B1) alebo nemeckého jazyka (B1) alebo holandského jazyka (B1) Iné požiadavky - opatrovateľský kurz je podmienkou - preferencia ženy - záujem o dlhodobú prácu - odborná prax s opatrovaním min. 2 roky (ideálne v zahraničí) - aktívny/a šofér/ka výhodou (ide o požiadavku niektorých, no nie všetkých rodín) NÁKLADY Ubytovanie - Jedná sa o prácu s ubytovaním. Počas práce má opatrovateľka ubytovanie zabezpečené priamo u klienta o ktorého sa stará – zadarmo. Strava - Zdarma Poistenie - Áno, podľa platnej holandskej legislatívy. Vaše náklady - vreckové do prvej výplaty - cesta do Holandska (cesta bude preplatená po odpracovaní 4 týždňov – treba si uchovať doklad, tj cestovný lístok) - pracovná pozícia BEZ POPLATKU AGENTÚRE

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services