Obchodní konzultant/ka pro Čechy a severní Moravu

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Mzda: 35 000–100 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Živíš se obchodem? Chceš, aby pro Tebe práce byla víc než jen zdroj obživy? Máš dlouhodobé zkušenosti s obchodem na ŽL nebo v rámci MLM? Vyhovuje Ti svoboda, kterou tento způsob práce přináší a zároveň si chceš "zvednout laťku"? Věříš si a baví Tě vést obchodní jednání na vysoké úrovni? Je pro Tebe důležité, aby služba, kterou svému klientovi prodáš, pro něj byla opravdu užitečná? Naplňuje Tě, když má Tvůj klient radost z každé Tvé návštěvy? Nabízím Ti možnost zajímavé spolupráce, která je založena především na telefonickém a osobním jednání s majiteli a řediteli českých firem. Cílem je zaujmout, vybudovat důvěru a dlouhodobý vztah. Jak na to se dozvíš při vstupním zaškolení. V první fázi budeš oslovovat klienty (malé a střední české firmy) s jedním konkrétním produktem. Po získání jistoty při prodeji tohoto jednoho produktu budeš zaškolen/a v další úrovni získáš speciální know-how, jak řídit své obchodní výsledky. Tvoje možnost dosáhnout vysokých příjmů, tím vzroste. Nejedná se o MLM systém! Co bude Tvá práce zahrnovat: 1) Získávání nových klientů - prezentace firmy a služeb postavených na kvalitním know-how, budování vztahu, prodej 2) Podpora klientů při práci se získanými informacemi tak, aby jim přinesly maximální užitek a rádi se k nám vraceli.

Jiné výhody

Možnost uplatnit se jako prestižní obchodník/obchodnice a vybudovat si dlouhodobou kariéru. Jednání na úrovni majitelů firem. Zajímavou provizi na základě promyšlené obchodní strategie. Při jejím využívání si vytvoříš stabilní pasivní příjem jako základ svého honoráře. Rozpětí platu je míněno po zaškolení (cca 2 měsíce).

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Živnostenský list, praxi s vlastním podnikáním Záměr vydělávat díky své vlastní aktivitě :) ŘP, pozitivní vztah k cestování Obchodní zkušenost s jednáním na firemní úrovni (s majiteli firem) je velkou výhodou Vášeň pro obchod a budování vztahů Konstruktivní přístup k životu Chuť učit se nové věci Ochotu zapracovat know-how, které předáváme klientům, do své praxe

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services