Sportovní konzultant & pokladní – stabilní firma i tým

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Mladá Boleslav (informace o místu práce: Mladá Boleslav)

Mzda: 16 000–23 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Sport milují, všechny sporty. Ať už na obrazovce nebo v akci, v partě nebo sami. Nadšeně… (běhají, inlinují, plavou, lyžují, vesluji, čutají, jógují, skáčou na trampolíně… no je toho hodně:). Někteří fandí z gauče, jiní jsou prostě talent od přírody tak nějak na všechny sporty. A taky! O sportu rádi mluví a to hodně :-) Tak to je parta na prodejně jednoho z největších obchodů se sportovním oblečením a vybavením. Právě hledají konzultanta/tku a pokladní/ho do svého týmu. Přidáš se? Která práce by Tě bavila více? Co v práci zažiješ? Jako sportovní konzultant/ka budeš: - odborníkem na svůj produktový úsek (cyklo nebo lyže? co preferuješ?) - hlavně mluvit se zákazníky, o sportu, o jejich zálibách a potřebách - sdílet své znalosti a pomáhat jim s výběrem sportovního vybavení a oblečení - rozšiřovat své vědomosti na produktových školeních a v tandemu s interním koučem - pečovat o svůj úsek tak, aby byl plný správně naceněného a oštítkovaného zboží - pracovat v týmu, učit se od kolegů a časem se stát mentorem pro nováčky Jako pokladní budeš: - mít hlavně na starost pokladnu, hotovostní a bezhotovostní transakce - obsluhovat zákazníky, kteří si přejí zaplatit, anebo dokoupit ještě něco navíc - pomáhat kolegům konzultantům s vystavováním a štítkováním zboží

Jiné výhody

Na co se můžeš těšit? - smlouva na dobu neurčitou, hned od začátku na férovku - výkonnostní odměny a to i jednou tolik co základní mzda - 30% sleva v celé síti prodejen - fungující stabilní kolektiv v zavedené firmě s tradicí více než 15 let - stravenky v hodnotě 100 Kč - den dovolené navíc za každý odpracovaný rok -výlet na zahraniční centrálu pro nejlepší pracovníky – můžeš pomáhat vybírat sortiment na další rok - účast na promo akcích, teambuldingy aj. Prodejna funguje pres 10 let a má dobrou návštěvnost, nuda nehrozí :-) Paní vedoucí i zástupce jsou stabilní zaměstnanci a fajn atmosféra v týmu je pro ně prioritou. A taky jsou důkazem toho, že profesní růst existuje, vypracovaly se od píky.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- aspoň půl roku pracoval/a v kontaktu se zákazníky (v jakémkoli oboru), a pokud náhodou ne, tak má chuť to dohnat a zapracovat na sobě - je časově flexibilní a může dělat 8-12 hodinové směny vč. některých víkendů - ke sportu má vztah ať už aktivní nebo pasivní - pro pokladní - má pečlivost v krvi, baví ji/ho pracovat s penězi

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services