Samostatná účetní až 50 000 CZK

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Bohnice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho klienta menší českou společnost která je výrobcem a dodavatelem systému pro provoz automatických půjčoven kol a elektrokol - hledáme Samostatnou účetní! Náplň práce: * samostatné vedení účetnictví menší společnosti * vedení personální a mzdové agendy zpracování mezd a navazující daňové agendy (ELDP vyúčtování daně vybírané srážkou vyúčtování daně ze závislé činnosti atd.) * zaúčtování a práce s doklady kontrola formální a věcné správnosti dokladů * evidence došlých faktur vystavování faktur * účtování pokladny bankovních výpisů a interních dokladů * evidence majetku společnosti odpisy účtování skladů zp. B * zpracování DPH * zpracování účetní závěrky * příprava podkladů pro zpracování daňového přiznání k DPPO * komunikace a spolupráce s úřady a externími subjekty (finanční úřad PSSZ zdravotní pojišťovny daňový poradce atd.) * spolupráce s ostatními kolegy v rámci malého týmu * administrativa Požadujeme: * SŠ/VŠ vzdělání ekonomického směru * znalost podvojného účetnictví a platné české účetní legislativy orientace v daňové problematice * znalost účetního software POHODA * znalost MS Office (Excel na pokročilé úrovni) * praxe v oboru podmínkou! * schopnost pracovat a rozhodovat se samostatně spolehlivost pečlivost flexibilita * znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni (schopnost vyřídit e-mail telefonát vyplnit tabulku) * flexibilita Nabízíme: * pestrou a všestrannou práci na hlavní pracovní poměr v malé dynamické české společnosti * množství benefitů * možnost pracovat na IČO * nadstandardní platové ohodnocení * pružná pracovní doba možnost úpravy dle potřeb * možnost home office * nástup ideálně 2.1.2019

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services