Vedoucí prodeje/Obchodní Manager - specialista

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Mzda: 35 000–70 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pojďte pracovat pro první dopravní rádio v ČR - Rádio Dálnice! Umíme ocenit Vaše schopnosti i zkušenosti. Co u nás budete dělat? - exekutivně vést a koordinovat úzký obchodní tým pro oblast Moravy - provádět akvizici, setkávat se a jednat s manažery a zástupci společností, reklamních agentur nebo představiteli různých institucí - analyzovat aktuální situaci jejich firem, institucí, mediálních agentur, jejich potřeby a přání - navrhovat pro ně ty nejlepší a nejúčinnější reklamní řešení Kdo jste a co máte za sebou? - máte zkušenosti s vedením týmu - máte obchodního ducha a imponují Vám nové výzvy - jste optimisté a energie máte na rozdávání - praxe v obchodu, výhodou je v mediální sféře - jste spolehliví a samostatní - rádi cestujete a sčítáte ujeté kilometry za volantem - jste pozitivní člověk s proaktivním přístupem k zákazníkům a svěřeným úkolům - umíte motivovat sebe sama i své podřízené - nebojíte se nést zodpovědnost a pracovat v dynamickém prostředí - baví vás hledat i složitější řešení a jen tak se nevzdáváte - máte vysokoškolský diplom - tykáte si s počítačem (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) Proč u nás budete pracovat rádi? - manažerská pozice na střední úrovni - budete pracovat v moderním prostředí - vaši práci budeme umět ocenit a zaplatit - při práci se nebudete nikdy nudit - budete se neustále setkávat s novými a zajímavými lidmi - vaše práce bude v mnohém tvůrčí, takže stereotypy nepoznáte - home office u nás není problém - oceňujeme dobré nápady a rádi je realizujeme - proniknete do zákulisí mediálního světa - před nástupem do práce vás důkladně zaškolíme - do vrcholových manažerských pozic nejčastěji postupují naši vlastní lidi

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Marketing, PR, média

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services