13 000 Kč za doporučení HUTCHINSON Operátor/ka výroby

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Rokycany (informace o místu práce: Rokycany)

Mzda: 100–175 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Výrobní společnost Hutchinson, jež je vedoucím dodavatelem gumových dílů do automobilového průmyslu ( BMW, PSA, RENAULT, SUZUKI ) a sídlí přímo v Rokycanech (žádná průmyslová zóna mimo civilizaci). SMLOUVA NA HLAVNÍ PRACOVNÍ POMĚR (HPP ) se srovnatelnými podmínkami (tzn. Stejné mzdové ohodnocení jako kmenoví zaměstnanci ) Nerozlišují agenturní a kmenové zaměstnance !!! 3 směnný provoz (8 hod) pondělí až pátek (víkendy volné ) Po zkušební době možné navýšení mzdy o 5-10 Kč/hod !!! + každé 3 měsíce možnost navýšení o dalších 5-10 Kč/hod (maximálně 3x a dle schopností a výsledků zaměstnance) Týden dovolené navíc ( 5 týdnů ) Možnost vyplácení záloh 1 000 Kč / odpracovany týden Obědy 25 Kč Odměna za doporučení vhodného kandidáta 13 000 Kč s postupným čerpáním (1.část již po týdnu práce)

Jiné výhody

1.Operátor protlačování Nastavení stroje, který protlačuje plastové a silikonové hadice do aut Následná kontrola, přeměření a drobné úpravy hadic Vhodné pro uchazeče s praxí SEŘIZOVAČE Základní mzda 140 kč/hod +docházkový bonus 2 000 Kč nebo ubytování zdarma +nadstandardní příplatky: přesčas 30% , noční 10% , víkendy 30% , svátek 160% Příplatky se sčítají 2.Operátor autoklávu Formování gumových,plastových a silikonových hadic (rovných polotvarů) navlékáním na „trny“ Následná manipulace s polotvary Pouze fyzicky zdatní kandidáti Základní mzda 125 -145 Kč/hod +docházkový bonus 2 000 Kč nebo ubytování zdarma +nadstandardní příplatky: přesčas 30% , noční 10% , víkendy 30% , svátek 160% Příplatky se sčítají 3.Operátor jednodušší montáže Práce v automotive vhodná i pro ženy Jednoduchá manuální práce s hadicemi ( kontrola,skládání,lepení štítků atd. ) Základní mzda 100-110 Kč/hod +docházkový bonus 2 000 Kč nebo ubytování zdarma +nadstandardní příplatky: přesčas 30% , noční 10% , víkendy 30% , svátek 160% Příplatky se sčítají

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
občanství EU manuální zručnost zodpovědnost

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services