Technický manažer

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro významnou českou výrobní společnost, která sídlí v Ústí nad Labem a působí se svými elektrotechnickými produkty po celé Evropě, hledáme nového manažersky zkušeného kolegu/kolegyni na nově vytvořenou manažerskou pozici přímo podřízenou generálnímu řediteli společnosti. - Budete zodpovědní za několik menších týmů: technický výzkum a rozvoj, technická příprava výroby, údržba a kvalita (celkem asi 25 lidí) - V rámci těchto zodpovědností budete mít na starosti přípravu výroby a řešení technických problémů ve výrobě, včetně zajištění nutné údržby a správy areálu celého závodu; s tím souvisí i plán a realizace investic - Budete zastřešovat vývojové aktivity v rámci produktového portfolia, budete zajišťovat modernizaci výroby a vyhledávat nové možnosti ke zvýšení efektivity výroby; velmi úzce budete spolupracovat především s úsekem výroby - Budete zodpovědný i za kvalitu, a to jak výrobní, tak zákaznickou - Součástí práce jsou samozřejmě i “běžné” manažerské záležitosti, jako hodnotící rozhovory s členy týmu, podpora jejich rozvoje, podílení se na výběru nových kolegů atd.

Jiné výhody

- Zázemí prosperující společnosti - Zajímavé finanční ohodnocení a osobní automobil - Týden dovolené navíc, odměnu za odpracované roky ve společnosti, stravenky a další benefity - Pružnou pracovní dobu - Realizaci nových projektů - Práci na plný úvazek a pracovní smlouvu na dobu neurčitou - Stravenky, notebook, mobil - Každoroční navýšení mzdy - Odměnu za odpracovaná léta ve společnosti - Flexibilní pracovní dobu - Možnost dalšího vzdělávání (jazyky, technická školení, ...)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- VŠ nebo SŠ vzdělání elektrotechnické nebo strojní a orientaci v elektrotechnice - Nejméně 3 roky zkušeností v oblasti výrobního výzkumu a rozvoje (R&D) nebo v technické přípravy výroby (TPV) jsou podmínkou - Neobejdeme se bez středně pokročilé znalosti anglického jazyka - Zkušenost s elektrotechnickou výrobou je velkou výhodou - Nutné jsou manažerské zkušenosti a praxe ve vedení lidí - Dále klient potřebuje technické a analytické myšlení, manažerské schopnosti, zvládání stresových situací, cit pro příležitosti a schopnost je kriticky zhodnotit - Řidičský průkaz sk. B a časovou flexibilitu k občasnému cestování

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services