Junior Bankéř/ka

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Teplice (informace o místu práce: Teplice)

Mzda: 19 000–25 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jak bude vypadat Váš běžný pracovní den? Většina směn začíná týmovou poradou a sdílením novinek. Před tím si ještě můžete připravit něco dobrého v plně vybavené kuchyňce. Šatna je samozřejmostí. Máte vlastní pracovní místo v rámci svého týmu a jako nováček sedíte blízko svého Team Leadera pro případ dotazů a podpory. Pracujete na pasivní infolince, jinými slovy mluvíte pouze s klienty banky, kteří volají Vám. Denně odbavíte zhruba 50 hovorů – dbáte na to, abyste klientovi zodpověděli jeho dotaz, ujistili se o jeho maximální spokojenosti, zajímali se o jeho další potřeby a nabídli mu případně doplňkové služby. Za dobrou práci se můžete těšit na vyšší výplatu nebo výhru, jako třeba tablet nebo wellness víkend. Pracujete s obědovou pauzou a několika kratšími pauzami. Ty můžete kromě kuchyňky s jídelnou trávit v relax zónách hraním ping-pongu a fotbálku nebo povídáním s kolegy.

Jiné výhody

Nástupní fixní mzdou 15.000 Kč a příplatkem 4.000 Kč v době zaškolování - Po zkušební době zajímavými měsíčními bonusy především za sjednání schůzek klientů s našimi bankéři na pobočce - Mnoho dalších odměn za Vaši práci s klienty jako poukázky do shopping center, obchodů s elektronikou, na zážitkové pobyty aj. - Další benefity – stravenky, 5 týdnů dovolené, systém Cafeterie (příspěvky na volný čas), sick days, příspěvky na penzijní a životní pojištění, bankovní produkty za zvýhodněných podmínek aj.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co od Vás potřebujeme? - Máte ukončené středoškolské vzdělání s maturitou - Rozumíte si s počítačem (MS Office a internet) - Rádi komunikujete a zajímáte se o lidi kolem sebe - Chcete uspět a jdete si za svými cíli - Stresová situace vás nepoloží, naopak, je pro Vás výzvou - A máte čistý trestní rejstřík

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services