.NET DEVELOPER

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Mzda: 20 000–70 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

People Consulting s.r.o. is seeking a right candidate for a job position of .NET DEVELOPER Your work activities will include: analysis and design of the technical solution incl. SW architecture application development application administration and support application documentation

Jiné výhody

Location: Šumperk If you are interested in this job opening, please send your CV in English to Ilona Schmidt. We are looking forward to hearing from you. If there will be no answer within 2 weeks after acceptation of your CV, our client preferred another applicant, who has better fulfilled, according to the sent CV, our clients requirements. „Prohlašuji, že na základě mnou zaslaných přesných a pravdivých podkladů souhlasím odpovědí na tento inzerát s tím, že společnost People Consulting s.r.o. se sídlem Za Zrcadlem 184, 251 01 Říčany u Prahy - Babice, IČO: 27960382 bude mnou zaslané podklady využívat ke zpracování za účelem zprostředkování zaměstnání, a to i včetně poskytnutí osobních údajů třetím osobám. Jsem si vědom/a svých práv podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména o právu tento souhlas kdykoli odvolat. Pověřuji společnost People Consulting s.r.o. k získávání referencí od zaměstnavatele a k poskytování relevantních informací týkajících se údajů o mém zaměstnání. Údaje poskytuji dobrovolně a z vlastního zájmu a uvědomuji si, že uvedení jakékoliv nepravdivé informace, neuvedení podstatné informace nebo klamání je důvodem k okamžitému zrušení možnosti získání zaměstnání.“ Pokud nesouhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů, sdělte nám tuto skutečnost a my Vaše údaje obratem vymažeme. "I declare that, based on accurate and truthful documents sent by me, I agree by replying to this advertisement that the company People Consulting s.r.o. located at Za Zrcadlem 184, 251 01 Říčany u Prahy - Babice, IČO: 27960382 will use the data sent by me for purposes of job placement which includes providing personal information to third parties. I am aware of my rights under the Act no. 101/2000 Coll. regarding protection of personal data, in particular the right to terminate this agreement at any time. I authorise People Consulting s.r.o to obtain references from employers and to provide relevant information relating to my previous jobs. I will provide information voluntarily and out of self-interest and realise that giving any false information, omission of essential information or deception is reason for People Consulting s.r.o. to immediately cease any activities related to the search for my employment.” If you disagree with the processing of your personal data, please let us know and we will delete your data immediately.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Requirements: active programming experience in .NET (C #), senior level (at least 5 years of experience for Senior position) development experience for web or desktop solutions - ASP.NET (MVC), WPF, WCF, LINQ advanced SQL knowledge, experience with some relational DBMS (MS SQL) knowledge of support tools (version management systems, test tools, etc.) Personal requirements: responsibility and reliability logical thinking flexibility and mobility motivation and potential for further education active approach to problem solving, independence team work ability excellent communication skills knowledge of English at a technical level good communication skills in English / Czech (working proficiency)

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Šumperk

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services