Marketing Scrum Master - koordinátor marketingových projektů

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Krč (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 35 000–55 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro zahraniční společnost, zaměstnávající v České republice více než 250 lidí, hledáme kolegu či kolegyni na nově vytvořenou pozici v oddělení marketingu. Nelekejte se názvu Scrum Master, nejčastěji se používá v oboru informačních technologií, ale náš klient se rozhodl tento přístup uplatnit právě v marketingu. Nejde o pozici manažerskou či vysloveně "projektově-manažerskou", ale spíše o podporování členů týmu v dosahování jejich vlastních úkolů a projektů. O co tedy jde a co budete na této pozici dělat? - Spolupracovat se členy marketingového, obchodního a e-commerce oddělení tak, aby projekty, které mají na starosti, dospěly co nejrychleji a bez zádrhelů ke zdárnému konci - Spojovat všechny specialisty a „umetat jim cestičku“ k cíli, zvyšovat efektivitu jejich práce - Hlídat termíny úkolů či projektů a jejich dodržování - Přesně vědět, co mají konkrétní členové týmu na starosti a jak jsou v dané chvíli vytíženi, v případě nerovnoměrnosti navrhovat řešení, plánovat jejich kapacitu - Analyzovat silné a slabé stránky týmu i jeho jednotlivých členů, pracovat na tom, aby silné stránky byly využity na maximum a ty slabší byly rozvíjeny - Připravovat reporty, prezentace, sdílet s kolegy konkrétní výsledky, motivovat je, povzbuzovat, podporovat a zároveň být partnerem pro vedení společnosti - Ve zkratce budete zodpovědní za hladký průběh všech běžících projektů, ne za jejich konkrétní výsledek – nebudete tedy přímo projektovým manažerem, ale vaše práce bude velmi projektová v tom smyslu, že budete spojovat lidi, úkoly, výsledky a data :-)

Jiné výhody

Co vám za to klient nabízí? - Nesmírně zajímavou práci v přátelském a pozitivním prostředí - Odpovídající finanční ohodnocení a roční bonus ve výši 13. mzdy - Zaškolení v Německu (viz dobrá znalost němčiny nebo angličtiny) a možnost dalšího rozvoje - Řadu dalších benefitů: flexibilní pracovní dobu, možnost občasné práce z domova (v případě potřeby, například ze zdravotních důvodů), týden dovolené navíc, příspěvek na stravování, velmi zajímavé slevy na firemní produkty, příspěvky na životní a penzijní pojištění, flexipassy, odměny u příležitosti životního nebo pracovního jubilea, příspěvek na jazykové vzdělávání, masáže a rehabilitační cvičení…

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co byste měli mít nebo umět? - Nemusíte být certifikovaným Scrum Masterem, noví kolegové vás to naučí. Měli byste ale mít reálnou zkušenost s projektovým řízením jako hlavní náplní práce, a to alespoň dva roky (projekt „Organizace vánočního večírku“ jednou za rok není úplně to, co máme na mysli :-) - Důležitá je dobrá pracovní znalost angličtiny nebo němčiny, úroveň alespoň B2 - Měli byste mít také dobré povědomí o tom, co je to marketing, co všechno obnáší, jaké má cíle a jaké prostředky využívá - čili zkušenost s marketingem je velkou výhodou - Samozřejmostí je, že si „tykáte“ s počítačem, a pokud máte zkušenost s projektovými programy, bude to jenom plus - Nejdůležitější ze všechno je ale vaše osobnost. Hledáme člověka pozitivního, otevřeného, přátelského, ale přitom s dávkou analytických schopností; někoho, kdo je schopen „tlačit“ lidi do splnění termínů, ale dělá tak s velkou porcí empatie. Měli byste mít smysl pro pořádek, ale přitom být pro každou legraci.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services