PROJEKTOVĚ- OBCHODNÍ MANAŽER (přístroje pro anorganickou analýzu)

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Čechy (informace o místu práce: Čechy)

Mzda: 35 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete být součástí firmy, která je již 25 let lídrem na českém a slovenském trhu v oblasti laboratorních zařízení? Máte chuť být u toho, když se prodávají špičkové přístroje z oboru analytické chemie a fyzikálních měření? Aktuálně hledáme specialitu prodeje přístrojů pro anorganickou analýzu Co byste měl znát, abyste uspěl? - vzdělání v oboru přírodních věd nebo chemického oboru - chuť poznávat a učit se novinky - jazykovou výbavu – angličtina pro komunikaci se zahraničními dodavateli - ochotu cestovat po regionu Čechy (ŘP sk. B) - vytrvalost a výdrž, projekty, které mají ráz investičního charakteru, trvají i několik měsíců, než se uzavře dohoda a smlouva o prodeji - především entuziasmus a chuť bavit se se stejně vzdělanými lidmi stejného zájmu a stejného oboru, jako jste Vy :) NEVYŽADUJEME OBCHODNÍ ZKUŠENOSTI, DŮLEŽITÁ JE PRO NÁS VAŠE ODBORNOST! Co bude Vašim úkolem? - Vašimi klienty jsou především odborníci a zaměstnanci laboratoří a z lékařské prostředí. - jedná se o projektovou práci, neboť přístroje jsou velmi drahé, specifické a dost odborné. Jejich prodej tedy trvá i několik měsíců - Vašim cílem je najít klienta, zjistit jeho potřeby, prezentovat produkty (jejich cena je od 05-20 mil Kč), akvizice tvoří cca 50 % - staráte se o stávající klientelu v regionu Čechy (cca 50 %) - zaškolujete uživatele - spolupodílíte se na produktové části a na marketingu - zázemí firmy máte v Praze, rovněž realizujete i obchodní cesty po Čechách Co od nás dostanete? - auto, ntb, telefon - perfektní zaškolení na perfektní moderní speciální techniku - mzdu od 35 - 50 000 Kč - mnoho firemních benefitů - a hlavně skvělý tým kolegů, specialistů, který se již na Vás těší :)

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services