OBCHODNICKÁ STAR PRODEJ SOFTWARU PRO EKONOMY A PRÁVNÍKY

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Čechy (informace o místu práce: Čechy)

Mzda: 25 000–30 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Společnost ATLAS SOFTWARE a.s. již 25 let pracuje na vývoji a prodeji právních a ekonomických informačních softwarů. Prostřednictvím svých produktů pomáhá zákazníkům s finančními plány a analýzami, řízením prodeje či správou datových schránek a mnohými dalšími firemními procesy. Pobočka v Praze potřebuje novou posilu a proto hledáme pro společnost ATLAS SOFTWARE a.s. kolegu nebo kolegyni na pozici: OBCHODNÍKA Co bude Vaším denním chlebem? - prodej unikátních a praktických softwarových řešení určených pro každodenní práci manažerů firem (řízení prodeje, zpracování podnikatelských záměrů, finančních analýz apod.) - každý den vás vyšleme na 4-5 předem domluvených schůzek u klientů – povedete obchodní jednání především s manažery, ekonomy, řediteli firem - plnění obchodních cílů společnosti - pravidelný reporting nadřízenému Co je pro nás důležité? - máte SŠ nebo VŠ vzdělání ideálně ekonomického nebo právního směru a dobré povědomí o ekonomii, financích a daních nebo zákonech a legislativě - jste dobrým obchodníkem či obchodnicí s reprezentativním vystupováním a pozitivní přístupem - máte schopnost a chuť oslovovat nové klienty a vyhledávat nové obchodní příležitosti - nebojíte se jednat s managementem firem a rád/a prezentujete - máte prokazatelnou praxi v oblasti obchodu - jste flexibilní, samostatný/á a baví vás různorodá práce - baví vás cestování za zákazníky a jste nadšeným řidičem či řidičkou - orientujete se v MS Office – zejména v Excelu Co by se Vám ve společnosti ATLAS SOFTWARE mohlo líbit? - zázemí ryze české společnosti, která je leaderem na trhu - možnost uplatnit své ekonomické či právní vzdělání/znalosti a prodávat smysluplné produkty, které firmám usnadňují práci - zajímavý fixní plat a k tomu provize - množství benefitů – příspěvek na dovolenou, penzijní připojištění, ošatné, stravenky a další - samozřejmostí je auto, notebook i mobil

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, IT

Lokality: Čechy

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services