Plavčík / Plavčice relaxačního centra Infinit

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Libeň (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 105–125 Kč/hodinu

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Práce která zahřeje - kdo jsme? Jsme mladá česká firma provozující síť relaxačních center v Praze a Brně. Naše pobočky svým zákazníkům poskytují širokou paletu profesionálních služeb v oblasti wellness. Naším cílem a zároveň i odměnou jsou spokojení a odpočatí klienti, kteří se k nám rádi vrací. Hledáme tak někoho usměvavého a přátelského, kdo má rád lidi, dokáže poradit a svým pozitivním přístupem přispět k tomu, aby se u nás klient cítil dobře. Pro posílení našeho profesionálního a přátelského týmu přijmeme plavčíka či plavčici na bazén do relaxačního centra Infinit ve Sportcentru Step****, v Praze 9 - Vysočanech.

Jiné výhody

CO TI NABÍDNEME? * Dlouhodobou spolupráci, * Krásné a příjemné prostředí pro práci i relaxaci, * Stálou a dlouhodobou brigádu, * Jsme zvyklí pracovat se studenty, rozpis směn tak dokážeme přizpůsobit Tvému studiu, * Finanční ohodnocení 105 – 125 Kč/hod., * Možnost užít si saun i masáží ve svém volném čase v rámci zaměstnaneckých benefitů, * Zaměstnanecké ceny za občerstvení nejen v průběhu směny, * Nastoupit můžeš ihned

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
CO U NÁS BUDEŠ DĚLAT? * Dohlížet, sledovat a kontrolovat celý prostor bazénu/vodního světa, * Obsluhovat vodní atrakce bazénu a starat se o návštěvníky i jejich bezpečnost, * Kontrolovat dodržování provozně bezpečnostního řádu, aby nedošlo k úrazu * Udržovat okolí bazénu stále v čistotě, * V případě potřeby okamžitě poskytnout první pomoc CO OD TEBE OČEKÁVÁME? * Nutný je Certifikát plavčíka schválený MŠMT (Plavčík - Záchranář Z3 nebo Vodní dozor senior), ale pokud ho nevlastníš rádi ti poskytneme možnost si ho doplnit, * Do práce budeš chodit 1-2 dny v týdnu + 1 víkend v měsíci tak, jak se domluvíme dle rozvržených směn - ranní (6:30 – 15:00) / odpolední (15:00 – 23:30), * Mají nás v oblibě i cizinci, proto je dobré abys měl/a alespoň základní znalost angličtiny, * Důležitý je spolehlivý a zodpovědný přístup

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services