Fyzioterapeut v lázních - NÁSTUP IHNED

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Liberec (informace o místu práce: Liberec)

Mzda: 22 000–24 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Kdo umí lépe vystihnout pracovní pozici, než skutečný stávající zaměstnanec? Mrkněte na "zákulisní" informace od fyzioterapeuta Honzy, který nás nechal nahlédnout pod pokličku své práce. Jak vypadá můj běžný pracovní den? * Do práce chodím na sedmou. Od recepční mám předem objednané pacienty. Každá procedura trvá průměrně 30 - 45 minut. * Nejčastěji se jedná o individuální cvičení s pacienty, kteří si u nás léčí problémy s klouby nebo poúrazové/pooperační stavy. * Dále se jedná o koupele, parafínovou terapii a segmentové masáže. * Klienti jsou z Česka i zahraničí, nejčastěji z Německa, ale při konverzaci s nimi si vystačím s několika frázemi, případně s domluvou rukama a nohama :) * Pracovní doba končí v 15:30. * Odpoledne i víkendy lze v okolí strávit zejména v přírodě. Okolí je proseté cyklotrasami. Komu chybí velkoměsto, může být za 30 - 40 minut v Liberci.

Jiné výhody

Proč jsem u nás tak spokojený? * Bude to znít kýčovitě, ale cítím se tady dobře. Práce mě baví. Ideálně v sobě spojuje dlouhodobou péči o pacienty (průměrně jsou u nás 3 týdny), ale zároveň to není stereotypní a monotónní. Poznáváte spoustu zajímavých lidí, kterým navíc pomáháte. * Obrovskou výhodou je okolní prostředí. Menší obec s rodinnou atmosférou a vším, co k tomu patří (pro chlapy sobotní fotbal, pro ženské zase pokec v místní cukrárně). Rozhodně nečekejte ruch velkoměsta. * Dalším obrovským plus je vedení, které umí ocenit šikovné a pracovité lidi, rozhodně jsou přátelští a mají lidský přístup. Například mně ihned po nástupu byli ochotni nastavit individuální podmínky pro další studium a ještě mi na něj přispívají. * Bydlet lze přímo v areálu, v samostatném bytě s vlastním sociálním zařízením. Máme zde i jídelnu, kde máme na výběr ze 4 jídel (obědy i večeře). Na jídlo nám také přispívají. * Máš nějaké dotazy? Chceš se osobně setkat a poznat náš tým a prostředí? Ozvi se, rádi tě poznáme!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Náš nový kolega nemusí být praxi. Sám jsem toho důkazem. Nastoupil jsem jako čerstvý absolvent těsně po státnicích. Podmínkou je tedy jen vzdělání v oboru. * Určitě k nám hledáme parťáka, který k nám zapadne. Hledáme někoho týmového. * Praxe i znalost němčiny je výhodou, ale ne nic, přes co by nejel vlak.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services