Technik v automotive/Rokycany

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Technik, Technik údržby

Místo práce: Rokycany

Druh pracovního poměru: plný úvazek

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Milí uchazeči o zaměstnání,
hledám pro svého klienta v Rokycanech člověka s duší technika, kterého láká práce v oblasti automotive.
Jedná se o mezinárodní společnost, která se stále rozrůstá a rozvíjí. Je stabilním zaměstnavatelem, který se již po desetiletí těší úspěchu u širokého portfolia svých zákazníků. Vás jako technicky orientovaného člověka budou jistě zajímat nové prostory výroby spolu s novou výrobní technologií, kterou se společnost aktuálně pyšní.
S rozvojem společnosti je také potřeba posílit pracovní týmy aneb techniků není nikdy nazbyt! Vaše pracovní úkoly budou pestré – od manuální práce v montérkách až po jednání s dodavateli nových strojů. Budete mít na starosti technickou přípravu pracovišť v rámci celkového zlepšování procesu výroby. K tomu patří např. i aplikace protichybových systémů. Také budete školit výrobní personál o konkrétních pracovních postupech. Dále se budete podílet na zkouškách nových technologií a na stavbě jednoúčelových zařízení. Kandidáti s elektro vzděláním dostanou příležitost podílet se také na návrzích elektro softwaru.
Důležitým předpokladem pro tuto práce je technické vzdělání (elektro nebo strojní) a ideálně i přímá praxe v oblasti výroby strojů, příp. údržby či technické přípravy výroby. V případě juniorních kandidátů či absolventů jsou užitečné znalosti z oblasti mechaniky, pneumatiky či elektro. K výkonu této práce je velmi potřebná manuální zručnost (vaše práce bude ze 70% manuálního charakteru) a také uživatelská znalost MS Office – ani administrativa vás zde nemine, i když v menší míře. Na jazykové vybavenosti zaměstnavatel nelpí, ale určitě bude výhodou, když nabídnete alespoň částečnou znalost angličtiny – budete se totiž setkávat s techniky ze zahraničí.
Firma vám nabízí možnost získat pracovní pozici se stálou ranní směnou. Získáte příležitost podílet se na transferu nové výrobní technologie a pracovat s novými stroji. Společnost umožňuje svým zaměstnancům kariérní rozvoj a vítá zaměstnance s určitým profesním přesahem, oceňuje všestrannost. Platové ohodnocení se bude odvíjet od konkrétních znalostí a zkušeností kandidáta a obecně platí, že k základnímu platu je poskytováno osobní ohodnocení vč. dalšího bonusu. Také je zde standardem zvýšení platu po zapracování. Firma zaměstnancům přispívá na stravování, poskytuje týden dovolené navíc a další výhody v rámci cafeterie.
Pokud vás tato nabídka zaujala, budu ráda, když o sobě dáte zprávu, abychom mohli probrat další aspekty této pracovní příležitosti.
Budu se těšit na spolupráci!
Markéta Tošerová

Požadavky na zaměstnance

Minimální požadované vzdělání: středoškolské bez maturity
Pozici vyhovuje i uchazeč se vzděláním: středoškolské s maturitou, nástavbové/vyšší odborné vzdělání

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Profesia

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services