OBCHODNÍ ZÁSTUPCE - DOMÁCÍ POTŘEBY A ŽELEZÁŘSTVÍ

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Čechy (informace o místu práce: Čechy)

Mzda: 25 000–30 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jste tak trochu domácí kutil nebo hospodyňka? Obchod, prodej, zákazníci – bez toho se neobejdete, ale rádi prodáváte něco k čemu máte vztah a baví Vás to? A rok 2018 je pro Vás rokem změn, takže hledáte novou výzvu? Pokud ANO, neváhejte a ozvěte se, právě Vás hledám, zkušeného obchodníka, odborníka nebo odbornici přes všemožné domácí a kutilské potřeby, tedy hračičky pro muže, ale i ženy, nezbytné nutnosti do kuchyně, domácnosti, dílničky. Pro našeho klienta, českou obchodní společnost, která za zabývá prodejem nejen domácích potřeb a železářství, ale spoustou dalších zajímavých věcí, nyní hledáme nového parťáka, který má zkušenosti s prodejem právě tohoto sortimentu, který dokáže získat nové zákazníky, ale poskytovat full service i těm starým – hledáme OBCHODNÍKA nebo OBCHODNICI PRO DOMÁCÍ POTŘEBY A ŽELEZÁŘSTVÍ Co bude Vaším hlavním úkolem? - získávání nových zákazníků ve svěřeném regionu - poskytování full servisu těm stávajícím - komunikace s týmem na základně, který zajišťuje podporu - reportování vedení - občasné porady na základně Bez čeho se neobejdete? - bez obchodních zkušeností právě v železářství nebo domácích potřebách - bez kladného vztahu ke kutilství a domácnosti - bez příjemného vystupování a výborných komunikačních schopností - bez aktivního prozákaznického přístupu - bez řidičského průkazu A co za to určitě dostanete? - fajn stabilní práci v rodinné firmě s báječnou atmosférou na HPP - pravidelnou částku na výplatní pásce a samozřejmě na účtu ve fixu od 25.000 Kč a zajímavé provize - podporu týmu na základně - klasické pracovní nástroje – tedy telefon, noťas a auto - region přizpůsobíme dle Vašeho bydliště - nástup možný ihned nebo dohodou

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Zákaznická podpora

Lokality: Čechy

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services