Pracovník kvality – strojírenství

Nabídka pracovní pozice od 18. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 23 000–30 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Zajímá nás člověk, co nechce sedět celý den za stolem a co měří jeden výrobek jako druhý. Člověk, který chápe návaznosti zpracovaného výrobku a dokáže se na celý proces podívat z nadhledu. Je u nás samozřejmě hodně výkresů, ale nenajdete zde haldy papírování, nebo složitých analýz. Výrobky podléhají samokontrole a nekontrolujeme 100% výroby. Děláme zakázkovou plechařinu; lasery, ohraňovací lisy, zámečnické operace a svařování. Přijď se podívat. Jak vypadá práce na této pozici? - Provádění kontrolních měření podle externí (od zákazníků) výkresové dokumentace. - Zpracování měrových protokolů k dílům; měření pomocí 3D digitálního ramene - Kontrola dílů přijatých z externích kooperací, písemná informace subodavateli; - Administrace reklamací přijatých od zákazníků - Analýza interních zmetků a hledání příčin - Evidence kalibrace měřidel a průběžná kontrola ve výrobě - Zpracování měření vzorků

Jiné výhody

Co Vám můžeme nabídnout? - Stabilní zázemí (25ti letá historie) středně velké společnosti (70 lidí) zaměřující se na zakázkovou výrobu ve strojírenství. - Možnost rozvoje při práci s různorodými výrobky s dobrým nástrojovým vybavením. - Podpora a spolupráce vedení - Brno- Židenice - Pracovní doba od (6-7) do (14-15) - Mzdové ohodnocení na HPP – hrubá mzda: 23.000 - 30.000,- Kč (dle zkušeností/kvalifikace/přidělených kompetencí). - Vánoční odměna - Firemní benefity (stravenky v hodnotě 100,- Kč, flexi-pasy)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co byste měli splňovat? - Vzdělání ukončené maturitní zkouškou na technickém oboru. - Praxe v oblasti zpracování plechů (nepožadujeme praxi na pozici kvalitář). - Schopnost čtení výkresové dokumentace na velice dobré úrovni. - Cizí jazyk je výhodou.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme...více

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Postavení žen na českém pracovním trhu patří v rámci zemí OECD mezi podprůměrné. Na stejných...více

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Průměrná hrubá mzda za celý loňský rok dosáhla částky 43 341 korun, to je meziročně o...více

Partners Financial Services