PL4207: Hlavní inženýr projektu

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Pardubice (informace o místu práce: Pardubice)

Mzda: 45 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Vaším úkolem na této velmi zodpovědné a seniorské pozici bude: • Výkon funkce generálního projektanta v plném rozsahu při zpracování projektové dokumentace • Výkon autorského dozoru při realizaci stavby až do jejího ukončení • Metodické řízení pracovníků ve funkcích zodpovědných a vedoucích projektantů • Aktivní podíl na identifikaci příležitostí a získávání projekčních zakázek v malé a střední energetice se zaměřením na TZB • Zpracovávání koncepčních studií, spolupráce s orgány státní správy • Komplexní řešení přípravné a projektové dokumentace složitých staveb • Zajišťování koordinace jednotlivých profesí na projektu, zajišťování kooperací projektových prací včetně předávání podkladů • Příprava podílů projektových výkonů • Spolupráce při tvorbě nabídek na projektové a dodávkové akce • Aktivní spolupráce s cenovým oddělením (příprava) a výrobou (realizací) • Zodpovědnost za sestavení, správnost a úplnost podkladů pro návrhy SOD na projektové práce a dodávkové akce • Zpracování studií proveditelnosti, koordinačních situací, průvodních a souhrnných technických zpráv • Spolupráce s hlavním stavbyvedoucím na tvorbě systému projektového řízení stavby (příprava subdodavatelských smluv) • Zodpovědnost za komplexnost a kvalitu přebíraných podkladů; za komplexnost, úplnost a kvalitu zpracovávané projektové dokumentace • Zodpovědnost za výkon inženýrských činnosti k dosažení územního rozhodnutí a stavebního povolení, zapracování podmínek do projektové dokumentace, odsouhlasení PD s investorem a dodavatelem; za splnění termínu projektových akcí • Ze zákona ponesete zodpovědnost za zpracování dokumentace dle platných norem a předpisů • Spoluzodpovědnost za čerpání finančních prostředků na zakázku • Aktivní účast na poradách střediska

Jiné výhody

Perspektivní pozice v prostředí dynamické společnosti významné energetické skupiny, motivující finanční ohodnocení s významnou výkonovou složkou v závislosti na výsledcích. Práci, v rámci které si budete dále rozvíjet své znalosti a zkušenosti. Inspirující a kvalitní pracovní kolektiv, kvalitní a moderní pracovní vybavení Firemní benefity – stravenky, služební automobil i k soukromým účelům, využití firemních cen na zboží a služby i pro zaměstnance. Podporu v profesním vzdělávání. Flexibilní pracovní doba. Řada dalších firemních benefitů.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Vaše kvalifikace: VŠ/SŠ vzdělání, technický obor (TZB, stavební, strojní, energetika, MaR, …), autorizace podle ČKAIT, odpovídající prokazatelná praxe podmínkou (min. 7 let), zaměření na TZB, TPS; organizační schopnosti, řídící schopnosti, prezentační a komunikační dovednosti, spolehlivost, odpovědnost, samostatnost, důslednost, týmový duch, leadership; zkušenosti s přípravou komplexních technických řešení, tvůrčí vize; zkušenosti s projekty energetických úspor, řízením firemní energetiky nebo energetickými audity/posudky výhodou, přehled o moderních technologiích v oblasti tepelné energetiky. Chuť dále se vzdělávat a učit se novým věcem a přístupům; výborná uživatelská znalost projekčních SW (Autocad), MS Office, zkušenost s 3D, potrubní statikou, nebo jiná specializace výhodou. ŘP sk. B, ochota cestovat (v rámci ČR).

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services