MARKETING MANAGER, ref. č. S - 258

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Břeclav (informace o místu práce: Břeclav)

Mzda: 40 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Marketing manager - Hodonínsko Nasbíral/a jsi zajímavé zkušenosti v marketingu a chceš pracovat pro společnost, kde to dává smysl? Domluvíš se perfektně německy či anglicky? Baví tě online marketing, ale jsi rád/a i v kontaktu se zákazníky? Třeba Tě zaujme právě naše nabídka. Hledáme profíka, který povede tým marketingových specialistů v unikátní společnosti na jihu Moravy. Společnost je zahraniční, v ČR již 25 let, daří se jí a neustále roste. Zabývá se produkcí bio, úzce spolupracuje s dodavateli v regionu a pomáhá budovat lokální soběstačnost. Co bude patřit mezi Tvoje hlavní úkoly? - vést malý tým marketingových specialistů - připravovat a vést různé prezentace, veletrhy a ochutnávky produktů pro veřejnost - organizovat firemní školení a firemní slavnosti s doprovodným programem - pomoc při marketingových a obchodních aktivitách v terénu - vlastní slohová stylizace PR článků, tvorba produktových textů - kreativní vymýšlení marketingových aktivit firmy - aktivní práce s on-line nástroji – web, Facebook, sociální sítě, Google Analytics Zkrátka zajímavý mix PR, event marketingu a on-line marketingu.

Jiné výhody

Co Ti může společnost nabídnout (kromě možnosti seberealizace)? - výborný kolektiv zapálený pro společnou věc - množství společných akcí s kolegy - slevy na firemní produkty, balíčky s firemními produkty - odpovídající platové ohodnocení + 13. plat - jazykové kurzy, příspěvek na stravování a další......

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co bys měl/a umět či mít? - zkušenosti z nějaké podobné pozice - ŘP skupiny B, dobrou řidičskou praxi a ochotu cestovat - velmi dobrou znalost němčiny, event. angličtiny – budeš často komunikovat s mateřskou společností - schopnost samostatného přednesu a prezentace - skvělý mluvený i psaný projev - bydliště nejlépe v okrese Hodonín nebo Břeclav - ochota pracovat nárazově také o víkendech (kupu akcí realizujeme právě o víkendech)

Další nabídky práce

Práce v oboru: Marketing, PR, média, Management

Lokality: Břeclav

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services