Analytici a vývojáři softwaru a počítačových aplikací - Backend Engineer (PHP)

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Analytici a vývojáři softwaru a počítačových aplikací

Místo práce: Skrz.cz s.r.o., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2017

Poznámka: Místo výkonu práce: Americká 525/23, 120 00, Praha 2 Způsob prvního kontaktu: E-mailem na adresu chcidotymu@skrz.cz Kontaktní osoba: paní Kateřina Hronová UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE: Tvoř s námi projekt, kterému budeš sám věřit. Tvoř v partě dobrých vývojářů web, který denně použije desetitisíce lidí s hlavním cílem - ulehčit si práci a ušetřit čas. Pojďme společně vybudovat lovebrand v oblasti cestování a online nakupování. Denně používáme: -PHP 7.1, Symfony 3.3 (nevadí, jestli máš zkušenosti s jiným frameworkem) -MySQL (aktuálně více než 1TB dat) -Git a Composer (pro verzování a správu závislostí) Naučíš se (pokud znáš, tak fajn): -Elasticsearch (vyhledávání, řazení a agregace 40K aktivních nabídek) -Redis (co není zacachované, trvá dlouho) -Go (na některé úkoly je PHP krátké) -ELK (když se z logů stanou interaktivní grafy) -RabbitMQ (pro zpracování milionů zpráv, které nám mezi aplikacemi chodí) Jak to u nás chodí? -Scrum jedeme v týdenních sprintech, máme každodenní stand-up a code reviews -Neustále diskutujeme, co a jak udělat lépe. problémy řešíme, nezametáme je pod koberec -Funkčnost aplikací nám po každém commitu kontroluje CI server -Vyvíjíme vlastní nástroje a nebojíme se je použít. Automatizace prakticky: takhle s naším marketingovým týmem drtíme facebook Marketing API Bude se Ti u nás líbit: -Píšeme čistý kód -Budeš mít kolem sebe dobré parťáky - zkušené vývojáře, kteří jsou naladěni na velká data i velké výzvy. Tohle všechno u nás můžeš ochutnat v praxi. -Dostaneš skutečnou možnost profesně růst. Budeš mít možnost se vzdělávat. Mentorem Ti bude Kuba Kulhan. -Dostaneš prostor vymýšlet nová řešení, testovat své nápady i dobré nástroje. Můžeš o tom psát na blog, přispívat na Twitter a prezentovat na našich i veřejných akcích. -Dodáme Ti nekonečný přísun energie. 1.v cukrech - máme vážně dobrou zásobu ovoce a sladkostí, 2.smíchem - u nás řeč nestojí, máme tu živo, 3.budeš mít dobrý pocit ze své práce - ten chutná nejlíp -Máme hezké kanceláře nedaleko Náměstí Míru. Žádný korporátní prázdný haly. -Chodíme spolu na pivo, jezdíme na hory nebo občas vyrazíme za nějakým tím adrenalinem. Zavedli jsme společné ranní hostiny a jednou za čas pořádáme Skrz Dev Cirkus, kde sdílíme zkušenosti se špičkami z oboru. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: občerstvení na pracovišti.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Skrz.cz s.r.o., IČO: 24788015

Pernerova 691/42, 186 00 Praha - Karlín

Kontakt
Kateřina Hronová, chcidotymu@skrz.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Praha

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 2

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services