Obchodní zástupci - Regionální obchodní zástupce zemědělské techniky - senior

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Obchodní zástupci

Místo práce: AGRI CS a.s. Dobříš, Příbram, Rybníky (informace o místu práce: Rybníky)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2016

Poznámka: Pozice: regionální obchodní zástupce zemědělské techniky - senior Pracovní náplň Jste připraveni zvládat vysoké pracovní nasazení a zátěž a zároveň být součástí sehraného kolektivu profesionálů? Jste jedineční ve zjišťování potřeb stávajících a potenciálních zákazníků? Jste silná a kreativní osobnost, která nehledá pouze volné pracovní místo, ale zejména prostor, ve kterém se může účastnit plánovaného růstu společnosti? Baví Vás zemědělská technika? Máte výjimečné prodejní dovednosti? Klíčové odpovědnosti - usilovat o dosažení stanovených prodejních cílů ve svěřeném regionu - účastnit se ve výběrových řízeních a zpracovávat obchodní nabídky - udržovat a rozvíjet kontakty se stávajícími zákazníky - aktivně vyhledávat nové zákazníky, pracovat s databází stávajících, nových a potencionálních zákazníků - neustále provádět průzkum obchodních příležitostí na trhu zemědělské techniky - spoluvytvářet smluvní a platební podmínky pro zákazníky - mapovat konkurenci na trhu - zajišťovat kompletní poprodejní servis pro zákazníky - spolupráce při marketingových aktivitách (veletrhy, výstavy, polní dny, předvádění strojů) - vzorná reprezentace společnost AGRI CS a.s. Požadujeme - aktivní a charizmatická osobnost se schopností sebemotivace - prokazatelnou praxi v prodeji výrobků nebo služeb - praxe v prodeji zemědělské techniky, produktů nebo služeb velkou výhodou - schopnost úspěšného vedení obchodního jednání, vynikající vyjednávací schopnosti - obchodní uvažování, logické myšlení, dobrý všeobecný přehled - prokazatelné pracovní výsledky z předchozího zaměstnání - důslednost, samostatnost a spolehlivost v plnění svěřených úkolů - ochota učit se novému a dále se vzdělávat - proaktivní a iniciativní přístup, časová flexibilita - odolnost vůči stresu, trpělivost a vytrvalost - schopnost týmové práce - velmi dobrou znalost práce s MS Office, znalost SAP výhodou - VŠ / SŠ vzdělání - technické, ekonomické, obchodní - ŘP sk. B, výhodou C, T, E - základní znalost anglického jazyka výhodou Zaměstnanecké výhody: Auto i pro soukromé účely, mobilní telefon, Notebook, příspěvek na penzijní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Kafetérie Nástup: od 1.7.2017 Mzda: 30 000,- Kč Kontakt: Špačková Kateřina, tel.: 519 402 206 (7,00 - 15,30 hod.), e-mail: kariera@agrotec.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

AGRI CS a.s., IČO: 26243334

Hybešova 62/14, 693 01 Hustopeče - Hustopeče

Kontakt
Kateřina Špačková, +420 519 402 206, kariera@agrotec.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Rybníky

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Příbram

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services