Směnový laborant - Mikrobiologie

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Kolín

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

V souladu s cGMP a nastavenými standardy jakosti provádí mikrobiologické rozbory pro kontrolu výroby. Zajišťuje očkování a předání 1.stupně inokula do výroby. Zajišťuje bezproblémový chod laboratoře. Provádění analýz mezioperačních a finálních vzorků Příprava, testování a předání výrobního inokula Práce s kmenovou bankou Příprava a sterilizace živných médií pro mikrobiologické testy Údržba přístrojů a zařízení, v případě potřeby sanitace prostor Vedení pracovních knih a protokolů Dodržování pravidel aseptické práce

Jiné výhody

Zaměstnání v silné mezinárodní společnosti Možnost pracovat se špičkovými technologiemi na zajímavých zákaznických projektech Motivující finanční ohodnocení, směnové příplatky 13.mzdu Roční bonus ve výši 4,5% Příspěvek na dopravu (v závislosti na vzdálenosti místa bydliště, např. pro vzdálenost 25 km se jedná o 1.170 Kč měsíčně) Vyhlášené závodní stravování (menu pro zaměstnance v ceně 15,-Kč) 5 týdnů dovolené (17,5 směny pro směnové zaměstnance) Penzijní připojištění po 1.roce zaměstnání (3% ze základu pro odvod sociálního pojištění) Placené pracovní volno v případě určených rodinných událostí Očkování proti chřipce a žloutence A+B zdarma (po zkušební době)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ vzdělání se zaměřením na chemii, mikrobiologii, farmacii, zdravotnictví, potravinářství Uživatelská znalost práce na PC – MS Office Odpovědnost, pečlivost, samostatnost, dochvilnost, flexibilita Schopnost rychle se učit Schopnost týmové práce Základní znalost angličtiny výhodou Ochotu pracovat ve směnném provozu (12tihodinové směny systémem krátký-dlouhý týden)

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services