Vedoucí obchodní skupiny

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Náš klient, mezinárodní společnost poskytující nebankovní půjčky fyzickým osobám v současné chvíli otevírá řídící pracovní pozici Vedoucího obchodní skupiny pro Středočeský kraj. Vybraný uchazeč bude mít za úkol hlavně vést, rozvíjet a motivovat obchodní tým (tvořeno zaměstnanci na IČO), ale také monitorovat fungování týmu. Jedná se o vysoce dynamické prostředí vhodné pro aktivní a zkušené obchodní zástupce či manažery, které baví být převážně v terénu. Lokalita: Kutná Hora, Čáslav, Vlašim, Ledeč nad Sázavou, Zruč nad Sázavou + Praha vedení, podpora a výkonnostní koučink týmu obchodních zástupců odpovědnost za obchodní tým a za obchodní výsledky zajišťování stálého růstu počtu klientů a vysokou zákaznickou spokojenost spoluúčast na vytváření plánů na podporu růstu všech obchodních jednotek supervize nad implementací politiky lead managementu dohled nad souladem mezi pokyny a reálnými postupy společnosti

Jiné výhody

zkušenost s vedením týmu, případně vysokou motivaci si tuto zodpovědnou práci zkusit přirozenou autoritu, která dokáže vést tým i jednotlivce směrem k dosažení cílů znalost trhu a chápání sociálního, ekonomického a politického prostředí schopnost delegovat, budovat vztahy s ostatními a rozvíjet talenty obchodní dovednosti a zkušenosti výborné organizační schopnosti a inovativní přístup vystudované středoškolské vzdělání řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič) dobrá znalost MS Office (Excel, Word) znalost českého jazyka na úrovni rodilý/a mluvčí Pak nás neváhejte kontaktovat stisknutím tlačítka ODPOVĚDĚT či na uvedené emailové adrese.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
příležitost pracovat v etablované společnosti s možností dalšího kariérního rozvoje možnost realizace v rámci budování obchodního týmu finanční ohodnocení závislé na výkonu (34 000 Kč fix + bonusy 33%) širokou škálu firemních benefitů (automobil, notebook, mobilní telefon, 5 týdnů dovolené, nadstandardní zdravotní péče,.. ) pružnou pracovní dobu

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services