Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů) - Řidiči skupiny C Profesional - rozvoz zboží

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)

Místo práce: ATPL s.r.o., Plzeň, Plzeň-město, Plzeň (informace o místu práce: Plzeň)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 27000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2017

Poznámka: Požadavky na uchazeče: Nejdůležitější požadavek, který budeme hodnotit, je opravdová chuť do práce, vyspělost a vlastni motivovanost pracovat. Dále zdravý selský rozum a pečlivost při převzetí a předání výrobku a doprovodné dokumentace zákazníkovi, a při převzetí hotovosti. Přednost mají řidiči sk. C s praxí, ale není podmínkou . Pro ostatní vybrané uchazeče možnost rekvalifikačního kurzu na skupinu C a profesionální průkaz řidiče. - minimálně ukončená základní docházka - čistý TR - řidičsky průkaz B - opravdová chuť do práce a pracovitost - zodpovědnost , samostatnost a pečlivost - česky jazyk na komunikativní úrovni Popis práce: Budete jezdit v novém nákladním voze IVECO Daily - SF-2017 (poslední model, který bude dodán výrobcem koncem listopadu letošního roku, 6t, s chladírenským mrazákem; vybaven klimatizací, navigací, rádiem). Auta nejsou střídána, bude Vám svěřeno jedno auto s počátečním stavem tachometru 0km, za které budete zodpovídat. Směna začíná v 5:00 v depu Plzeň naložením kamionu sortimentem bid food ( www.bidfood.cz ) pro restaurace, hotely, potraviny atd. Rozvoz denně pro 22 zákazníků podle harmonogramu pomocí navigace, délka trasy nepřesahuje 150 km/den; konec směny i s časovou rezervou je kolem 13:00. Někteří zákazníci platí v hotovosti (Hmotná zodpovědnost za převzaté zboží, jakož i hotovost, dokud nebude předána na depu druhý den ráno.) Pokud je možnost bezpečného parkování v místě bydliště, je poslední trasa plánována co nejblíže k bydlišti. Druhý den v depu v 5:00 předání dokladů a peněz z předchozího dne a naložení nové várky zboží. Trasa není každý den stejná, zákazníci jsou navštěvování cca 1-2x/týden. Vozy jsou on-line sledovány přes GPS kvůli optimalizaci rozvozu a plánováni tras. Ráno namátkové kontroly na zbytkový alkohol a omamné látky. Mzda 1000,-- Kč/den čistého. Sobotní směna cca 1x/měsíc s příplatkem 50% a bonusy. Nabízíme: - práce pro silnou společnost v přátelském kolektivu - možnost osobního rozvoje a profesního růstu - odpovídající platové ohodnocení ( při nástupu plat s příplatky cca 27 000 kč,- nebo 1000 kč / den čistého ) - příspěvek na penzijní připojištění (po prvním roce zaměstnání) - možnost zvýhodněních zaměstnaneckých nákupů - sezónní příplatek 1 000,- / měsíc (platný od května do září) - práce na plný úvazek - cestovní náhrady, pokud nejedete nákladním vozem do místa bydliště

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

ATPL s.r.o., IČO: 04427661

Kaprova 42/14, 110 00 Praha - Staré Město

Kontakt
Ing. Vladan Ninkovič, +420 606 765 914, ninkovic@seznam.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Doprava, spedice, logistika

Lokality: Plzeň

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Plzeň

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services