Asistenti učitelů - školní asistent/ka

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti učitelů

Místo práce: Mateřská škola Letovice, Komenského 671/11,okres Blansko, příspěvková organizace, Blansko, Letovice (informace o místu práce: Letovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 6280 - 8820 Kč

Nástup od: 4. 9. 2017

Poznámka: Mateřská škola Letovice, Komenského 671/11,okres Blansko, příspěvková organizace vyhlašuje v termínu od 3.7.2017 do 18.8.2017 výběrové řízení na obsazení pracovní pozice školní asistent/ka s nástupem 4.9.2017, předpokládaná platová třída: 6, pracovní úvazek: 0,5. Požadavky: kvalifikační předpoklady doložené - středním vzděláním s maturitou nebo vyšším odborným nebo vysokoškolským a studiem pedagogiky, nebo studiem pro asistenty pedagoga - středním vzděláním s výučním listem získaným ukončením vzdělávacího programu středního vzdělávání a studiem pedagogiky, nebo studiem pro asistenty pedagoga - středním vzděláním získaným ukončením vzdělávacího programu středního vzdělávání v oboru vzdělání zaměřeném na přípravu asistentů pedagoga, - středním vzděláním získaným ukončením vzdělávacího programu středního vzdělávání a studiem pedagogiky, nebo studiem pro asistenty pedagoga - základním vzděláním a studiem pro asistenty pedagoga - střední vzdělání s maturitou a absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu zaměřeného na práci s dětmi a mládeží; - absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu se nevyžaduje u fyzických osob, které získaly podle zvláštního právního předpisu způsobilost k výkonu práce: -- pedagoga volného času (§16 zákona o pedagogických pracovnících) -- vychovatele (§17 zákona o pedagogických pracovnících) -- zaměstnance, který je výkonným umělcem, výtvarným umělcem nebo který má odbornou kvalifikaci podle § 10 odst. 1 zákona o pedagogických pracovnících, (Učitel uměleckých odborných předmětů v základní umělecké škole, střední škole a konzervatoři) nebo § 21 zákona o pedagogických pracovnících (Trenér). Přihlášky s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 18. 8. 2017 na adresu organizace s označením Výběrové řízení školní asistent. Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, titul; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo OP; datum a podpis. K přihlášce připojte strukturovaný životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením) a ověřené kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. S případnými dotazy se můžete obrátit na ředitelku MŠ: Eva Pařilová, mob. 725 773 114.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Mateřská škola Letovice, Komenského 671/11,okres Blansko, příspěvková organizace, IČO: 75024225

Komenského 671/11, 679 61 Letovice - Letovice

Kontakt
Eva Pařilová, ředitelka mateřské školy, +420 725 773 114

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Blansko

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services