Obchodní zástupce

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme společnost zabývající se vytvořením unikátního nákupního společenství, zprostředkováním vybraných obchodních partnerů a jejich zákazníků v jednotlivých regionech (krajích) ČR. Bonus Benefit Systém je soubor věrnostních programů nové generace, které se v regionech navzájem podporují a doplňují. Ze současného trhu věrnostních programů a nákupních společenství si naše společnost vzala to nejlepší a vytvořili jsme systém, ze kterého profitují všechny strany (obchodník, zákazník i zprostředkovatel). Máte chuť podnikat podle svých představ a ve svém regionu s produktem, kterému můžete věřit? Nebaví vás pracovat v korporátní organizaci a hledáte business, který poroste? Případně přivýdělek ke škole, mateřské, důchodu,…? Co vás čeká Budujte si podnikání ve vašem regionu prodejem jedinečného Bonus Benefit Programu. Prezentace produktů společnosti u podnikatelských subjektů. Denní kontakt se zákazníky a péče o ně. Uzavírání obchodních smluv. Vedení evidence a obchodní dokumentace,…

Jiné výhody

Co vám můžeme nabídnout Zázemí společnosti včetně regionálních kanceláří, přátelský kolektiv, možnost osobního, profesního a kariérního růstu i mimo ČR (Polsko, Slovensko atd.), spolupracujeme s největším dodavatelem elektronických pokladních systémů na trhu. Možnost spolupráce na ŽL, vhodné i jako přivýdělek pro VŠ, mateřskou dovolenou, důchodce,… 4 druhy provize formou renty z fungujícího nákupního společenství – z licence, obratu, akčního portálu, distribuce karet.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít - komunikační schopnosti při prezentaci jednoduchých produktů, - pracovní příležitost bez nároku na vzdělání, věk, odbornost,

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services