KEY ACCOUNT MANAGER s AJ+RJ | technické projekty | až 60 000 Kč

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Jihlava

Mzda: 40000 - 60000 Kč/měs

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Ref. č.: 6-13-242626. Naše projekty jsou rozsáhlé a zajímavé. Dodáváme nejen produkt, ale komplexní řešení na míru zákazníkovi. Vyrábíme, modernizujeme, opravujeme a dáváme kompletní servis. Zkrátka to, co děláme, děláme dobře a Vaším úkolem bude posunout to o velký krok dál směrem k zákazníkovi. Chcete být součástí našeho obchodního týmu? Nyní máte tu příležitost na pozici Key Account Manager. Vaším úkolem bude: akvizice a aktivní hledání nových obchodních příležitostí rozvoj a péče u stávajících zákazníků kompletní zajištění obchodního procesu samostatné vedení projektů identifikace požadavků zákazníka, technická specifikace a nabídka odpovídajícího řešení komunikace s výrobou, technickým oddělením, back-office týmem spolupráce na tvorbě a realizaci obchodního plánu, reporting sledování trhu a jeho vývoj účast na veletrzích a konferencích, prezentace produktů a řešení obchodní teritorium: ČR + SR + země bývalého Sovětského svazu

Jiné výhody

Co u nás dostanete do plusu: služební automobil i pro osobní užívání notebook, mobil, PDA 6 dní dovolená navíc flexibilní pracovní doba možnosti home-office příspěvek na stravování příspěvek na ŽP nebo PP odborná školení, jazykové kurzy kariérní růst A hlavně - budete součástí skvělého obchodního týmu. Budete mít možnost nabízet kvalitní produkty a řešení, za kterými si stojíme. Naše projekty mají šťávu, takže Vás práce bude bavit a uvidíte za sebou výsledky.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ/VŠ vzdělání - technický směr velkou výhodou! výborná znalost AJ a RJ (schopnost vést obchodní jednání v obou jazycích) dobrá orientace v technické oblasti schopnost nabídnout komplexní řešení na míru zákazníkovi silná osobnost, aktivní přístup, samostatnost velmi dobré komunikační a vyjednávací dovednosti vysoká míra vlastní motivace, jasný tah na branku ochota cestovat, časová flexibilita ŘP sk. B - aktivní řidič Obchodní zkušenosti a praxe v technickém obchodu jsou prioritou. Ovšem důležitá je pro nás i osobnost a to, jaké máte na pozici Key Account Manager předpoklady.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Jihlava

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services