Cybersecurity / Digital Forensics

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Zaměření práce Zajímají tě moderní informační technologie a jejich zabezpečení? Chceš se účastnit analytických nebo vývojových prací na systémech pro analýzu rizik nebo identifikaci a odstraňování slabin informačních technologií? Říkají ti něco pojmy jako information asset, pentesting, technology vulnerability nebo digital evidence, případně chceš se s nima hlouběji seznámit ? Předpoklady pro práci Když se rád učíš nové věci, jsi spolehlivý a precizní, jsi schopen pracovat v týmu a víš, že tě do budoucna bude živit to, co znáš a umíš, tak bez ohledu na pohlaví a aktuální zaměření můžeš si vyzkoušet práci konzultanta, analytika nebo vývojáře, kdy vše bude záležet na Tvých schopnostech a ochotě zvládat nové věci v rámci krátkodobé brigády nebo praxe při studiu. Výhodou jsou praktické znalosti nebo zkušenosti v některé z oblastí ICT výhodou (vývoj aplikací, síťové technologie, operační systémy, cloudové služby, mobilní technologie) Výhodou jsou také specifické znalosti nebo zkušenosti v některé z oblastí bezpečnosti informací (bezpečnostní standardy, metodiky a praktiky, technologie, certifikace, atd.)

Jiné výhody

- práci v malém a soudržném kolektivu - flexibilní pracovní doba / zkrácený úvazek - pracoviště v Praze s dobrou dostupností / částečně práce z domova - možnost pracovat s nejmodernějšími technologiemi a postupy - v případě distančního studia možnost bakalářské nebo diplomové práce - vhodné jak pro absolventy, tak pro zájemce o rozšíření odbornosti Přijďte na pohovor, rádi s každým osobně promluvíme, abychom zjistili, zda je práce pro Vás vhodná!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- schopnost samostatného plnění úkolů podle stanoveného cíle - dlouhodobá schopnost a ochota učit se novým věcem - dobrá znalost anglického jazyka - vhodné jak pro absolventy, tak pro zájemce o rozšíření odbornosti

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services