VÝVOJÁŘ UI (Web) - Brno

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Ref. č.: 8-10-239566. Baví tě pracovat na zajímavých a vytížených webech? Máš grafické cítění a cit pro uživatelsky příjemné a praktické řešení frontendu?Chceš projevit svůj rukopis a jedinečné nápady na rozsáhlém e-shopu daleko přesahujícím hranice ČR? Hledáme programátora, který rád píše čistý a kvalitní kód a už ví, co obnáší vývoj tváře vysoce navštěvovaného webu. Tým, který na tebe čeká, pracuje na hodně vytížené e-commerce platformě programované v PHP. Co se od tebe čeká? Budeš programovat frontend a nikdy na to nebudeš sám. V týmu jsou hodně zkušení programátoři, kteří mají co předat a podporou je manažer Pavel, což je člověk na svém místě. Kromě svého týmu budeš komunikovat ještě s lidma, kteří sedí na pobočkách v zahraničí. Vyvíjí se agilně, takže pokud ti vyhovuje Scrum, tak budeš hodně spokojený. Tvé úkoly: vývoj frontendu e-commerce platformy zodpovědnost za design, analýzu a implementace frontend částí projektu účast na upgradech platformy a zavádění nových technologií v projektu spolupráce s UX, backend vývojáři, testery a infrastrukturními týmy

Jiné výhody

A co můžeš získat? Práci v centru Brna- všechno důležitý za rohemPohodovej kolektiv, co si s tebou rád zagamesí na playstationuAlpskou louku uprostřed BrnaSpoustu zajímavých akcí a klasicky všechny standardní benefity jako dostatek dovolené, příspěvky na jídlo, pracovní dobu, jak ti vyhovuje, fitko za babku... a další se dozvíš až k nám přijdeš :)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co bys měl mít za sebou? Hodně dobrý by bylo pokud máš vícero zkušeností s vývojem UI vytížených webů. Měl bys být expert na web vývoj, hlavně JavaScript. HTML, CSS jsou jasné doplňky.Znáš principy OOP v JS a ovládáš kódování v ES5, ES6. Už jsi v minulosti vyvíjel v týmu a znáš GIT a frontend frameworky Browserify/Grunt JS/Gulp JS/Node JS. Nedělá ti problém domluvit se anglicky. Úplně nadšení budeme, jestli máš předchozí zkušenost s vývojem rozsáhlé e-commerce platformy, vytížených webů s vysokou návštěvností a spoluprácí v mezinárodním týmu.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services