Skladník bez VZV – jen DENNÍ PO-PÁ, HRANICE, od 19.300 Kč!

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Přerov

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáte práci u velmi atraktivního zaměstnavatele, který má jméno? Toužíte pracovat ve společnosti, odkud zaměstnanci neodcházejí, kde si každého velmi váží a panuje zde nevídaná otevřená a přátelská atmosféra? Hledáme zapáleného zodpovědného člověka, budete zodpovědný za přebírání zakázek a fyzickou manipulaci se zbožím ve skladu. Důležitá je vaše schopnost pracovat v týmu, organizovanost a důraz na kvalitu odvedené práce. Nabízíme vám velmi dobré ohodnocení včetně benefitů, pouze PO – PÁ směny se zcela volnými víkendy a navíc - jedná se o zdravotnickou výrobu, čili budete pracovat ve velmi atraktivním čistém a bezhlučném prostředí. Nabízíme: - motivující finanční ohodnocení 105 Kč/hod. + nadstandardní příplatky již za odpolední či noční směnu! - možnost přesčasů se 100% příplatky - elektronické stravenky v hodnotě 70Kč + občerstvení na pracovišti zdarma - příspěvek na penzijní pojištění - 5 týdnů dovolené - perspektivní a zajímavou práci v dynamicky se rozvíjející firmě a v příjemném prostředí - snadná dostupnost - městská i meziměstská doprava přímo k areálu firmy - Směnný provoz – 6:00 – 14:00, 14:00 – 22:00. Příležitostně noční. - Stálé prohlubování znalostí a dovedností Náplň práce: - Nakládka a vykládka dodávek - Kvalitativní přejímka materiálu při dodávce - Přesný záznam, zajišťující další sledovatelnost produktu - Přesné uskladnění ve skladu a registrace v počítačovém systému - Zajištění viditelnosti / přesného umístění ve skladu prostřednictvím pravidelných a podrobných PI kontrol (cycle counts) - Včasné předání výsledků kontrol na jedno místo k zamezení prostojů – materiály, informace, atd. - Důraz na kvalitu ve všech oblastech pracovních povinností - Přebírání zakázek a fyzická manipulace se zbožím ve skladu - Přebírání zboží a jeho vyskladnění - vše v pravý okamžik - Zaměření se na problém tam, kde je to třeba Požadujeme: - Schopnost pracovat v týmu - Smysl pro detail, požaduje se vysoká míra koncentrace! - Zapálený jedinec se schopností přispívat k prostředí neustálého zlepšování - Organizovanost, správné a rychlé rozhodování - Manuální zručnost Místo pracoviště: Hranice V případě Vašeho zájmu neváhejte a zašlete IHNED svůj životopis na e-mailovou adresu: tereza.navrkalova@adecco.com, tel. 734 444 904 Poskytnutím údajů souhlasíte se shromažďováním a zpracováním Vašich osobních údajů za účelem zaměstnání a zprostředkování zaměstnání. Více o zásadách ochrany osobních údajů naleznete zde: http://www.adecco.cz/Prohlaseni.html

Další nabídky práce

Práce v oboru: Doprava, spedice, logistika

Lokality: Přerov

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services