Application Engineer for Power Management

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha (informace o místu práce: Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Profil pozice
Na této pozici budete součástí pětičlenného týmu, který spolupracuje se zákazníky z EMEA při realizaci projektů zaměřených na aplikační podporu pro napěťové regulátory, nabíjení baterií a řízení – napájení LED. Zákazníky budete podporovat formou telefonickou, emailovou i osobními návštěvami a při tvorbě technických řešení pro zákazníky budete navrhovat schémata, desky plošných spojů a budete simulovat funkce navrhovaných zapojení. Následně budete kontrolovat a měřit zákaznické aplikace v laboratoři a v neposlední řadě budete díky svým znalostem technických požadavků jednotlivých zákazníků spolupracovat s marketingovýma obchodním oddělením při řešení zákaznických projektů, pořádat školení pro zákazníky a kolegy a zajišťovat technickou podporu při definici nových produktů.

Pozice má velmi rozmanitou náplň práce, která Vám umožní především prohlubovat své technické znalosti a postupně se stát expertem pro danou oblast.

Jiné výhody

Nabídka zaměstnavatele
Náš klient Vám nabízí možnost získání špičkových pracovních zkušeností na převážně zahraničních projektech. Budete se podílet na vývoji řešení technologických novinek a prohlubovat své dosavadní odborné znalosti a dovednosti.
Společnost má mimořádnou firemní kulturu, která podporuje další vzdělávání a profesní růst. Mezi zaměstnanecké výhody patří:
- pružná pracovní doba s místem pracoviště v centru Prahy
- propracovaný systém odborného vzdělávání a technického mentoringu
- Finanční ohodnocení dle zkušeností s rozmezí od 40 – 75.000,- CZK + roční bonusy
- dotované stravování a občerstvení na pracovišti
- týden dovolené navíc
- finanční příspěvky v případě nemoci pracovníka a mnoho dalšího.
- možnost nástupu ihned nebo po dohodě

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Profil pracovníka
Tato nabídka je určena pro absolventy VŠ bez pracovních zkušeností i zkušené odborníky. Pokud máte elektrotechnické vzdělání, zkušenosti s návrhem spínaných zdrojů a aktivní znalost AJ, pak je tato nabídka určena především Vám.

Při realizaci jednotlivých projektů budete používat CAD Design nástroje – Altium Designer, Simulační nástroje Pspice, OrCAD a velkou výhodou, nikoliv však podmínkou, bude znalost programování embedded SW v jazyce C.

Zaškolení bude probíhat nejprve v zahraničí, kde Vám bude detailně představena součástková základna, poté budete absolvovat další tréninky a budete se učit při realizaci konkrétních projektů. Během prvního roku se naučíte součástkovou základnu, osvojíte si problematiku návrhu spínaných zdrojů, prohloubíte své znalosti v oblasti power managementu a zdokonalíte své komunikační a prezentační dovednosti.

Zhruba po roce by měl být pracovník schopný zcela samostatně vést svěřené projekty, stavět zákaznické aplikace apod. Vzhledem k tomu, že Aplikační inženýr spolupracuje především s evropskými zákazníky, bude práce spojena s cestováním zhruba 10 dní v roce.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Elektrotechnické profese

Lokality: Praha

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services