Asistenti ochrany veřejného zdraví - Referent pro OPVZ - odbor hygieny práce (11.tř.)

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti ochrany veřejného zdraví

Místo práce: Hygienická stanice hlavního města Prahy se sídlem v Praze - 4, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18590 - 27950 Kč

Nástup od: 15. 3. 2017

Poznámka: Místo výkonu práce: Němčická 1112/8, Praha 4. Kontaktní osoba: paní Liána Pádrová tel.: 296 336 722, e-mail: liana.padrova@hygpraha.cz. Životopisy zasílejte na email: per@hygpraha.cz do 20.2.2017. Charakteristika vykonávaných činností: - posuzovací, konzultační a poradenská činnost v oboru 28 - komplexní výkon státního zdravotního dozoru nad dodržováním zákazů a plněním dalších povinností, stanovených zákonem č. 258/2000 Sb., v platném znění a zvláštními právními předpisy o ochraně veřejného zdraví - vydávání stanovisek a rozhodnutí podle právních předpisů, příprava podkladů a analyzování výsledků činnosti pro rozhodování v otázkách ochrany a podpory veřejného zdraví v rozsahu kompetence orgánu státní správy - zajištění plnění kontrolního plánu, úkolů hlavního hygienika a dalších odborných úkolů, plnění metodických pokynů hlavního hygienika včetně zpracování úkolů a činnosti příslušného oddělení - zajišťování, koordinování a výkon státního zdravotního dozoru ve své územní působnosti, odpovědnost za odbornou správnost a kvalitu odborných prací včetně jednotnosti závěrečných výstupů, vykonávání sankční a správní činnosti - posouzení předložených návrhů (oznámení) zaměstnavatelem podle § 37 zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů o zařazení prací do příslušných kategorií - návrhu kategorizace prací, určení rizikových prací a vydání rozhodnutí pro rizikové práce - posuzování práce a jejího vlivu na zdraví zaměstnanců, podíl na hodnocení a řízení zdravotních rizik - kontrola povinností zaměstnavatelů v oblasti zajištění pracovně lékařských služeb v souladu s platnou legislativou - dozor v oblasti ochrany zdraví při nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a směsmi, biocidy - výkon preventivního dozoru - posuzování projektových dokumentací pro stavby nové, k rekontrukcím staveb, zkušebním provozům a ke změně stavebních objektů - podíl na monitorování vztahů zdravotního stavu obyvatelstva a pracovních podmínek, podílí se na realizaci místních programů ochrany a podpory veřejného zdraví Požadavky: - ukončené vysokoškolské vzdělání v bakalářském nebo magisterském studijním programu v oboru ochrana veřejného zdraví - znalost práce na PC (MS Office) - komunikační dovednosti - řidičský průkaz sk. B - výpis z RT Bližší informace o této pozici Vám poskytne ředitelka odboru hygieny práce PhDr. Tomanová tel.: 271 087 105.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Bakalářské

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Inzerující společnost

Hygienická stanice hlavního města Prahy se sídlem v Praze, IČO: 71009256

Kontakt
Liána Pádrová, +420 296 336 722, liana.padrova@hygpraha.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 2

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services