TOP POZICE IT Analytik - 45 000+ - Bankovní projekt ve Vídni - nástup IHNED

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 0

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

HLEDÁME Jste komunikativní? Máte rádi týmovou práci a láká vás výkon práce v zahraničí? Nebojíte se výzev? Mluvíte plynně anglicky? Pak hledáme právě vás! Pro zahraniční bankovní projekt s výkonem práce ve Vídni v oblasti zajištění přístupu k datům zaměstnancům a klientům hledáme vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Business Analytik/IT Analytik. NÁPLŇ PRÁCE - Sběr požadavků od zákazníka (schůzky se zástupci business oddělení) - Vytvoření use-case případů pro nové požadavky - Specifikace funkční analýzy a zadání pro vývojáře - Návrh a tvorba vhodných testovacích případů - Komunikace s ostatními členy vývojového týmu POŽADUJEME - Zkušenosti v oblasti bankovnictví nebo Master Date Management - Zkušenosti s case nástroji (Power Designer DML Enterprise Architect...) - Zkušenosti s modelováním relačních modelů a metadat - Zkušenosti s procesními modely/diagramy - Dobrá znalost sql XML výhodou - Komunikativní proaktivní a asertivní osobnost - Plynulá znalost AJ na úrovni alespoň C1 Nástup IHNED Místo výkonu práce: Vídeň (CESTOVNÉ DIETY A UBYTOVÁNÍ HRAZENO ZAMSTNAVATELEM) Podmínkou jsou alespoň tři dny v týdnu ve Vídni jinak možnost Home Office NABÍZÍME - Zaměstnání v přední softwarové firmě - Rozmanité projekty především v bankovním finančním a utility sektoru - Možnosti dalšího profesního růstu kvalitní školení - Prostor pro vlastní inovace a nápady - Zajímavé PLATOVÉ OHODNOCENÍ 45 000 a více - Zaměstnanecké benefity (sportovní a relaxační aktivity mobil notebook týden dovolené navíc ...) - Příspěvky na penzijní/životní pojištění - Občerstvení na pracovišti - Výborný kolektiv s týmovým duchem - Férový přístup - Po zapracování k dispozici firemní vůz i pro soukromé účely - Příjemné prostředí atraktivní pracovní prostory skvělý kolektiv - Pracovní smlouvu na HPP/ICO

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services