EMBEDDED SW ENGINEER - HANNOVER, NĚMECKO

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hlavní město Praha, Rakovník

Mzda: neuvedena

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Výborná příležitost pro kandidáty se zájmem o vývoj embedded aplikací v oblasti telekomunikačních zařízení s působištěm v německém Hannoveru. Využij šance poznat prostředí vývoje embedded SW s pověstnou německou pečlivostí na projektu zaměřeném na vývoj modemu pro základnové stanice sítě Tetra. * vývoj aplikační části SW pro základnové stanice (BTS, Tetra síť), * BTS SW běží nad proprietárním RTOS Linuxem (upravený OpenSource Linux) rozšířeným o další framework * zpracování komunikace síťových protokolů * programování síťových funkcionalit na úrovni aplikační vrstvy (Linux) a další logiky * práce na projektu přímo v Německu * člen německého týmu, německý vedoucí * minimální délka pobytu 6 měsíců, horní hranice není omezena * z počátku pouze role vývojáře, později možnost působit také jako analytik * působení v týmu (mix junioři + senioři)

Jiné výhody

* nástup ihned * zajímavé finanční ohodnocení * bonusy + diety, hrazení cestovních výloh * pružná pracovní doba * mladý kolektiv * další info o benefitech přímo u zaměstnavatele * ubytování v bytě v Hannoveru

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* VŠ / SŠ v oblasti elektrotechnika / informatika nebo v příbuzném oboru * zkušenosti vývojem aplikací pro OS / RTOS Linux v jazyce C, min. 1 rok * znalost Linuxu z pohledu programátora * orientace v oblasti síťových protokolů a sítí * schopnost pracovat a komunikovat v týmu * smysl pro detail a pečlivost * ŘP sk. B * * výhodou - zkušenosti s programováním síťových aplikací pro Linux * výhodou - zkušenosti se skriptovaním (Python, PERL, shell, Makefile) * výhodou - absolvovaná CCNA akademie * výhodou - znalost NJ na libovolné úrovni

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services