Finanční analytici - FINANČNÍ REFERENTI ODBORU SOCIÁLNÍCH VĚCÍ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Finanční analytici

Místo práce: Statutární město Prostějov, Prostějov, Prostějov (informace o místu práce: Prostějov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 15170 - 22810 Kč

Nástup od: 1. 11. 2016

Poznámka: Termín pro podání přihlášky: do 6. 10. 2016. Požadavky: VŠ ekonomického směru nebo se zaměřením na veřejnou správu, základní orientace v právním řádu, dobrá znalost ekonomiky a problematiky poskytování dotací podmínkou, zkušenost s finančním vypořádáním a kontrolou čerpání dotací výhodou, praxe na obdobné pozici ve státní správě nebo samosprávě min. 2 roky výhodou, morální předpoklady pro výkon práce ve veřejné správě, umění jednat s lidmi (dobré komunikační a organizační schopnosti), spolehlivost, vysoké pracovní nasazení, schopnost učit se novým poznatkům, znalost práce s PC (Word, Excel, Internet), ŘP sk. B, aktivní řidič. Přihláška musí obsahovat tyto náležitosti: - jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis uchazeče. K přihlášce uchazeč připojí následující doklady: - strukturovaný životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením - ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání Nedoložení výše uvedených dokumentů je považováno za nesplnění formálních požadavků a je důvodem k vyřazení z účasti ve výběrovém řízení. Žadatel nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vznikly. Přihlášku můžete doručit následovně: - prostřednictvím podatelny Magistrátu města Prostějova na adrese nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01 - prostřednictvím pošty na adresu Magistrát města Prostějova, oddělení právní a personální, nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01 Obálka musí být vždy označena zn.: "VŘ - finanční referent/ka Odboru sociálních věcí". Platové zařazení: 9. platová třída, dle příslušných platových předpisů Předpokládaný nástup: říjen 2016, příp. dle možností vybraného uchazeče Bližší informace o pracovním místě podá Mgr. Jaroslav Svozil, vedoucí odboru sociálních věcí, tel. č. 582 329 301, nebo Zuzana Zapletalová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Statutární město Prostějov, IČO: 00288659

Kontakt
Zuzana Zapletalová

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Prostějov

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Prostějov

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services