Asistenti na vysokých školách - ODBORNÝ ASISTENT/ODBORNÁ ASISTENTKA

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti na vysokých školách

Místo práce: Jihočeská univerzita v ČB - FROV - Ústav akvakultury a ochrany vod, České Budějovice, České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20000 - 27000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2016

Poznámka: NÁPLŇ PRÁCE: Vědecko-výzkumná činnost a řešení národních a mezinárodních vědeckých projektů v oblasti působení laboratoře Samostatné provádění experimentů, jejich vyhodnocování a publikování v prestižních časopisech v anglickém jazyce Samostatná příprava návrhů vědecko – výzkumných projektů Konzultační a poradenské služby v oblasti rybářství a ochrany vod Spolupráce při přípravě vědeckých a odborných konferencí či seminářů Pedagogická činnost v rámci vysokoškolské výuky POŽADUJEME: Absolvování doktorského studijního programu (Ph.D.) v rámci rybářského, zemědělského, přírodovědeckého či veterinárního oboru Anglický jazyk minimálně na úrovni B2 (slovem i písmem) Pracovní zkušenosti (min. 2 roky) ve vědecké laboratoři Uživatelská znalost práce na PC - MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) Zkušenosti s prezentacemi na konferencích či seminářích Komunikativnost, samostatnost, systematičnost, zodpovědnost, cílevědomost, pečlivost, organizační schopnosti, ochota učit se novým věcem, schopnost práce ve stresu Dobrý zdravotní stav Zkušenosti s hydroponií, vermikomposty, čištěním odpadních vod výhodou Zkušenosti s podáváním vědeckých grantů výhodou Kvalitní vědecké publikace výhodou NABÍZÍME: Příjemné pracovní prostředí v nově zrekonstruovaných prostorách fakulty Práci v mezinárodním pracovním kolektivu Možnost osobního i profesního rozvoje (jazykové a zaměstnanecké kurzy) Další zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití) Uvažovaný nástup: říjen 2016 Pracovní úvazek: 1,0 Mzda: 20 – 27 000 Kč měsíčně (dle Mzdového předpisu JU) Místo výkonu práce: Ústav akvakultury a ochrany vod, Na Sádkách 1780, 370 05 České Budějovice - Laboratoř výživy Strukturovaný životopis včetně publikačního seznamu, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte na e-mail jhavlanova@frov.jcu.cz nebo na adresu Fakulta rybářství a ochrany vod, Ekonomické pracoviště, Mgr. Ing. Jana Havlanová, Zátiší 728/II, 389 25 Vodňany, nejpozději do 15.9.2016.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Doktorské (vědecká výchova)

Inzerující společnost

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, IČO: 60076658

Kontakt
Mgr. Ing. Jana Havlanová, jhavlanova@frov.jcu.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště České Budějovice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services